Veikkausliiga pe 08.04. klo 18:00

FC Lahti - VPS

FC Lahdella käsittämätön kenttäsäätö!

Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. FC Lahden kotistadionin nurmi on lumen vallassa, eikä legendaarinen Kisapuisto täytä liigavaatimuksia, vaikka se jostain syystä varakentäksi onkin nimetty. Valkeakoskella on artotukiomainen varakentän varakenttä, mutta siellä on jo valmiiksi otteluruuhkaa, kun Ilves ja FC Inter pelaavat kotiottelunsa Tehtaan kentällä. Esiin tulee vaihtoehdoista ehkä vähiten odotettu: FC Lahti pelaa kotiottelunsa vierasjoukkue VPS:n kotikentällä. Legendaarista.

FC Lahden avausottelun ei olisi pitänyt päättyä kiikarilukemiin, sillä ottelussa oli melkoisen avoimet ovet, ja maalipaikkoja ei käyttänyt kumpikaan joukkue hyväkseen – vajaalle joutumiseensa asti IFK Mariehamn oli kyllä joukkueista vahvempi. Kokoonpano on edelleen lahtelaisilla sangen vajaa, vaikka Arlind Sejdiu tähän matsiin muonavahvuuteen palaakin: puolenkymmentä peluria on poissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

VPS:n tasapeliä AC Oulua vastaan voi kuvata oikeudenmukaiseksi tulokseksi – sarjanousija sai siis heti pistetilinsä auki. Ottelun jälkeen vaasalaiset saivat mielenkiintoisen vahvistuksen Ipswichin U23-joukkueesta, josta tulee hyökkäyspään jengiä avittamaan Tete Yengi. Vepsua on yleisesti ottaen veikattu putoajaksi, mutta mitään KTP-tyylistä taaperrusta joukkueelta ei tulla varmaankaan näkemään, vaikka puolustus tulee todennäköisesti olemaan sarjanousijan akilleen kantapää.

Peli-ideana tässä on selkeästi overi, sillä Vepsulla näyttäisi olevan runsasmaalisuuteen luontaista taipumusta, ja Lahtikaan ei todellakaan näytä miltään underiruiskulta varsinkaan näin keskentekoisena. Meidän räknäyksissä overi on jopa lievä suosikkitapaus, joten value betsiä päästään tykittelemään – ja Turbo Vegas on juuri sopiva keidas tälle. Suosittelemme!

10 euroa pelirahaa