Mestarien liiga ti 01.11. klo 19:45

FC Porto - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Overissa reilusti mehua! Atléticon puolustus on nähnyt parhaat päivänsä!

Mestarien liigassa on osa jatkopaikoista jo jaettu ja niin on myös asian laita lohkossa B. Atlético Madrid joutuu kevääksi Eurooppa-liigaan tai kotisohvalle sipsipussi kädessä. Porto voi vielä voittaa lohkon, jos Club Brugge ei voita niin ikään Eurooppa-liigaan kevääksi hamuavaa Bayer Leverkusenia.

Atlético on ollut viime aikoina melko surkeassa jamassa. Mestarien liigasta tulee lähtö ja La Ligassa hävittiin viikonloppuna sarjan peräpään Cádizille. Omissa soi joka pelissä ja vieläpä ansaitusti. Atlético on sallinut viidessä viimeisessä pelissä vastustajille maalipaikkoja 1-2 maalin edestä. Ei kuulosta Atléticolta.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Three penalty saves in successive games for Porto!

Diogo Costa 🚫🚫🚫

@FCPorto || #UCL


Portolta puuttuu edelleen veteraanitoppari Pepe sekä luultavasti oikea laitapakki João Mário. David Carmo ja Mateus Uribe ovat pelikiellossa. Álvaro Morata, Koke, Geoffrey Kondogbia ja Thomas Lemar ovat luultavasti vierailta sivussa. Marcos Llorente on palannut harjoituksiin, mutta kunto lienee vielä turhan heppoinen.

Portokaan ei varsinaisesti ole syksyllä vakuuttanut, mutta kovassa paikassa kaadettiin lohkon kärjessä viilettävä Club Brugge komein 0-4-luvuin. Tiistaina alakerran koostumus ei aivan liikaa vakuuta, kun Pepe, Mário ja Carmo ovat sivussa. Ottelu huutaa over-betsiä ja yli 2,5 maalille ladataankin riihikuivaa medium well-meiningillä.