Mestarien liiga ti 07.12. klo 22:00

FC Porto - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Selkä seinää vasten! Taisteleeko Atlético Madrid tällä kaudella eurokentillä enää tiistain jälkeen?

FC Portolla ja Atlético Madridilla on kovat pelissä tiistaina, kun joukkueet kohtaavat Portugalin maaperällä. Isäntien poissaolotilanne vaikuttaa todella kohtalokkaalta ja sillä on tärkeitä miehiä sivussa karmaiseva määrä. Sensaatiomaisesti alkulohkossa suorittanut Liverpool on ainoa jatkopaikkansa Mestarien liiga -pudotuspeleissä varmistaneista joukkueista ja toinen jatkopaikka on yhä auki ja kolmen kauppa. Pahimmassa tapauksessa Porto jäisi tappiolla tyystin rannalle loppukauden europeleistä.

Porto kärsii kautensa tähän saakka tärkeimmässä ja kovimmassa kamppailussa pahoista poissaoloista. Keskisektorille osuvat pahimmat menetykset, kun pelikiellossa olevan Mateus Uriben lisäksi poissa ovat Francisco Conceicao ja Joao Mario. Lisäksi alakerrasta puuttuvat niin Pepe kuin Ivan Marcanokin. Sekä AC Milan että ottelun vastustaja Atlético Madrid ovat ainoastaan pisteen päässä portugalilaisista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Atlético Madrid hävisi edelliskierroksella dramaattisesti AC Milanille ja valahti alkulohkon pohjille. Vierailla on pakkovoitto, jonka ottamalla se voi yhä nousta pudotuspelipaikalle ja lohkon toiselle sijalle. Diego Simeone lepuutti viikonloppuna muutamia avainpelaajiaan, jotta joukkue olisi valmiina tulevaan koitokseen. Harmillisesti puolustaja Stefan Savic loukkaantui ja sivussa ovat myös José Gimenez sekä pelikiellossa oleva Felipe.

Pelivalinta pohjataan isäntien huomattavasti heikompaan pelaajatilanteeseen ja siihen, että Atlético Madrid on aiemminkin ollut vastaavissa tilanteissa ja osoittanut suuruutensa. Simeonen joukkueen jalkapallo ei välttämättä ole kauneinta mahdollista, mutta se on osoittautunut voittavaksi. Yhtä voittoa vaaditaan jälleen ja siihen ainakin Uhmapelaajat uskoo. Kohteena on tällä kertaa tasa-asetellussa ottelussa vierasvoitto (1X2). Huipputasaisen lohkon päätöskamppailuista ei puutu jännitystä!