ke 05.06. klo 19:00

FC Vaajakoski - JJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yksi asia yhdistää Jyppilän derbyssä – ja se ratkaisee myös vetovalinnan!

Jyväskylän derbyä lähestytään hieman alakuloisissa tunnelmissa, sillä kumpikaan joukkue ei ole osoittanut kovinkaan säkenöivää virettä. FC Vaajakosken startti kauteen on ollut suorastaan katastrofaalinen, sillä kahdeksasta pelistä on plakkariin kertynyt vain kolme pistettä. Myös JJK:n hyvä alku kauteen on sulanut täysin. Kumpikaan joukkue ei voittanut toukokuun aikana yhtään jalkapallo-ottelua.

Vaajakoskelaiset saivat viimeksi runtua KuPS Akatemialta lukemin 5-1. FCV:n vuotava alakerta oli pulassa ensimmäisellä puoliajalla, eivätkä tauolla tehdyt neljä vaihtoa auttaneet mainittavammin asiaa. Puolustus on erittäin herkkä virheille, eivätkä maalivahditkaan ole onnistuneet. Näyttääkin siltä, että talven menetysten tilalle tehdyt pelaajahankinnat eivät ole olleet Ykkösen tasolle riittäviä. Pisuaarihuhut tuovat jyppiläisille tuttua Gentrit Kovaqia Vaajakosken takalinjoille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

JJK saalisti arvokkaan pisteen kotona laadukasta OLS:sia vastaan. Sitä ennen tilille olikin tullut neljä tappiota. Puolustus on ollut myös JJK:n murheenkryyni, mutta OLS:n verkkoon tehdyt kolme maalia luovat varmasti uskoa tulevaisuuteen. Itseluottamusta tosin tarvitaankin, sillä heikommissa otteluissa puntti on tutissut nuorilla pelaajilla hieman liikaakin.

Tässä ottelussa haisee ennakkoon maalikimara. Puolustuksen hölmöilyistä voi hyvin tulla maaleja kumpaan päähän tahansa. Markkinatkin tiedostavat tämän jollain tavalla, mutta rohkealle uhmapelaajalle jää tästä silti hyvää. Vähintään neljä maalia on tähtäimessä!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!