UHMAPELAAJAT ti 20.09. klo 22:00

CA Fénix - Defensor Sporting

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh mikä tykkikerroin! Jääkö alisuorittavalla isännällä taas munat pataan?

Céntro Atlético Fénix sai edellisessä matsissaan sarjajumboa Cerritoa vastaan tappioputkensa päätökseen, mutta louhikkoiseen päätössarjan alkuun se ei ole lohtua tuottanut. Defensor Sporting on puolestaan ollut mukiinmenevässä iskussa läpi kauden ja se on ollut selvästi isäntää nousujohteisempi ryhmä. Tässä kannattaa tiedostaa, että vaikka Clausura-vaihe on vasta alkumerteillä, otanta tekemisestä on avaussarjan sekä väliturnauksen jälkeen melko kattava.

Vihjeen matsi on Uruguayn pääsarjakauden Clausura-vaiheen eli päätössarjan ysikierroksen viimeinen kamppailu ja se pelataan Montevideossa Fénixin kotikentällä Parque Capurrolla. Primera Divisiónin loppuottelussa kohtaavat Apertura-vaiheen (kauden avauspuolisko) sekä nyt käynnissä olevan sarjan voittajat. Avausvaiheessa ei yllätykseltä vältytty, kun Liverpool Montevideo nappasi paikkansa finaalissa. Monsteriseurat ja kestomenestyjät Club Nacional sekä CA Peñarol jäivät nuolemaan näppejään ja toisesta finaalipaikasta vedetään vielä hurja taistelu.

Defensor Sportingilla on yhä oiva mahdollisuus nousta hätyyttelemään terävintä kärkeä, kun joukkue on ottelua vähemmän pelanneena seitsemän pisteen päässä kärkipaikkaa jakavista River Platesta sekä Nacionalista. Tämän kierroksen jälkeen matseja on yhä kuusi jäljellä, joten vaikka mitä voi tapahtua. Fénixin risukasaan aurinko ei tosin ehdi millään paistamaan ja joukkueella lienee tyytyminen alemman keskikastin sijoituksiin.

Defensor Sporting

@DefensorSp
🗣️ 𝗩𝗔𝗠𝗢𝗢𝗢𝗢 🟣

Isäntä on voittanut ainoastaan kertaalleen kuudessa edellisessä pääsarjamatsissaan, mikä on sille pettymys. Siitä huolimatta, että Ignacio Pallasin miehistö ei missään tapauksessa kuulunut ennakoissa finaalikandidaattien joukkoon, ei näin heiveröistä alkua odotettu verrattain mukavasti sujuneen Apertura-jakson jälkeen. Toki fiksuimmilla betsimaakareilla hälytyskellot alkoivat kilkattaa jo Torneo Intermedion (väliturnaus) paikkeilla, kun joukkue alisuoritti, eikä kelkka tuntunut kääntyvän millään. Maalinteko on ollut todella karvasta kalkkia kotijoukkueelle – tonteille saatettaisiin muuten päästä, mutta murtautumismalleissa ei ole mitään luovuutta tai tarpeeksi variaatiota – lisäksi viimeiset ratkaisut jäävät tällä hetkellä karmealla tavalla piippuun.

Vastikään Clausuraa johtavan River Platen 0–1-vierasvoitossa kaatanut Defensor Sporting marssi vielä ennen edellisen kierroksen yllättävää tappiota kolmen matsin voittoputkessa. Uruguaylaisjoukkueelle uskolliseen tyyliin puolustuspelaaminen on suuressa arvossa myös vierailla – kaikki kolme hiljattain peräkanaa tullutta voittoa ryhmä nappasi nollapeleillä ja maalin erolla. Fénix pääsee toki pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen, mutta sen esitykset omalla stadionillaan ovat olleet jopa heikompia kuin reissussa. Loppusarjan kolmessa kotimatsissa isäntä on tehnyt vaivaiset kaksi maalia. Ideana toimii vieraiden nollapeli, joka napataan lapulle kohteella “Fénix yhteensä – alle 0,5”.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Fénix yhteensä – alle 0,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,40 (2 x 2,70).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 540€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 270€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!