to 15.02. klo 19:45

Feyenoord - AS Roma

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukaku täysin pitelemätön! The Special Onen potkuista kuoriutumassa AS Romalle lottovoitto?

AS Roma on esiintynyt todella pirteästi vaihdettuaan valmennuksensa. Eurooppa-liigassa joukkueella on heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kova testi, kun se kohtaa Feyenoordin. On kuitenkin syytä panna merkille, että avausosaottelun isännillä on tippunut hiljattain parilta kriittiseltä pelipaikalta avainpelaajia sivuun. Yllättääkö uudessa komennossa operoiva roomalaisjoukkue positiivisesti heti avausosaottelussa.

*Nappaa jättidiili! Talletuksesi tuplataan ja kierrätysvaatimus on maltillinen – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden tuoreella managerilla eli seuralegenda Daniele De Rossilla saattaa olla menossa vielä jonkinasteinen kuherruskuukausi, mutta ero otteisiin ennen ”The Special Onen” potkuja on silmiinpistävä. De Rossi toi mukanaan tunnetta, aktiivisuutta ja luovuutta, jota Romalta oli José Mourinhon aikakaudella puuttunut roppakaupalla. Italian maajoukkueen entisen luottopelaajan ollessa komennossa roomalaiset ovat voittaneet viidestä ottelustaan neljä ja tehneet 12 maalia.

Romelu Lukaku on normaalisti Roma-hyökkäyksessä, joten Tammy Abrahamin poissaolo ei ole liikaa häirinnyt. Erityisesti Eurooppa-liigassa Lukaku on tällä kaudella loistanut. Toki englantilaisen jossain vaiheessa palatessa kehiin De Rossi saa entistä enemmän monipuolisuutta hyökkäyskolmannekselle. Feyenoordilla ovat sivussa esimerkiksi keskikenttäpelaaja Quinten Timber – jonka merkitys korostuu nimenomaan puolustussuuntaan – sekä ykkösmaalivahti Justin Bijlow. On kiinnostavaa nähdä, saadaanko Lukakua isäntien toimesta alkuunkaan kuriin keskiviikkona.

Feyenoord sai Eurooppa-liigan pudotuspelejä ajatellen kreivin aikaan Alireza Jahanbakhshin takaisin Afrikan mestaruuskisoista. Hyökkäyspään osalta rotterdamilaisilla on paras mahdollinen miehistö käytössään eli iranilaishyökkääjän lisäksi esimerkiksi Mestarien liigan alkulohkovaiheessa lupaavasti esiintynyt Santiago Gimenez lienee piikkinä roomalaisten lihassa.

Isäntä ei ole ennenkään kovissa paikoissa jarrutellut ja Roman parantuneen tuloskunnon sekä Lukakun vireen saattelemana myös se on varmasti hanakasti liikenteessä hyökkäyspäässä. Isäntien alakerran poissaolot arveluttavat hieman ja peli-ideana toimii koko ottelun runsasmaalisuus – lapulle tirvaistaan yli 2,5 maalia -kohde.

Bumerangi tuplaa talletuksesi – grindaa bonari kotiin!

BoomerangBet virittää Uhmapelaajille mehukkaan tarjouksen! Pääset grindaamaan itsellesi pelikassaa maltillisella kierrätysvaatimuksella – toimi ohjeiden mukaan ja pumppaa maksimihyöty irti huipputarjouksesta.

Toimi näin:

1. Siirry BoomerangBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili, talleta 30-200€ ja talletuksesi tuplataan.
3. Aloita bumerangibetsit esimerkiksi tällä kohteella: Total Goals – Over (2,5)
4. Bonuksella on yhteensä 5x kierrätysvaatimus (maksimipanos 50€, minimikertoimet single-kohteissa 2.00 ja useamman kohteen lapuilla 1.50 per kohde).

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.