CS ke 01.06. klo 19:00

Finest - BLUEJAYS

Finest saa hurjan edun karttavalinnoissa

Keskiviikon toisessa Elisa Invitational -ottelussa päästään todistamaan kovavireisen Finestin tekemistä, kun vastaan asettuu BLUEJAYS. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Finest on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, missä todella kovia joukkueita viime aikoina päihittänyt Finest saa vastaansa hieman epätasaisesti pelanneen, ja ilman kunnollista formia ratsastavan BLUEJAYS:n. Makedoniasta kotoisin oleva BLUEJAYS on pelannut viime aikoina selvästi heikompia joukkueita vastaan, joten tällä hetkellä vastustajiaan dominoivan Finestin vire saattaa tulla hieman yllätyksenä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Finestin karttavalikoima sopii otteluun täydellisesti. Joukkueet jakavat saman vakipoiston, joka on Nuke. Finest on kuitenkin joukkueista se, joka on todistanut pystyvänsä pelaamaan kyseistä karttaa, ja vielä voitokkaasti. Tämä pakottaa BLUEJAYS:n poistamaan kyseisen kartan, jolloin Finest saa poistettua BLUEJAYS:n parhaan kartan Infernon.

Tällöin BLUEJAYS ei saa valittua itselleen mieluista karttaa, sillä Finest vie pidemmän korren kaikissa muissa kartoissa niin tilastojen valossa, kuin pelillisestikin. Ottelun pitäisi mennä suhteellisen helposti Finestin nimiin, mutta kun kyseessä on kuitenkin selvästi alemman tason ottelu, eikä BLUEJAYS:n nykyisestä formista ole kovinkaan paljoa näyttöjä, jätetään panostus minimaaliseksi.

10 euroa pelirahaa