CS ti 20.09. klo 20:00

Finest - BLUEJAYS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karttaoveria luvassa? Kaksi potentiaalista betsikohdetta illan otteluun!

Tiistain toisessa Counter-Strike -vihjeessä paneudutaan illalla klo: 20:00 alkavaan otteluun Finestin ja BLUEJAYS:n välillä. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osana ESEA Challenger -liigaa. C-lohkon avausotteluna toimiva matchup on kertoimien valossa äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä karttojen puolesta valueta löytyy niin BLUEJAYS:n kertoimista, kuin myös karttaoverista. Paneudutaan tällä kertaa kuitenkin karttaoveriin, joka on allekirjoittaneen papereissa todennäköisempi betsivalinta.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, mikäa tarkoittaa todennäköisesti sitä, että molemmat tulevat ns. “floattaamaan” Nuken poiston vasta toiselle poistokierrokselle. Finest poistaa siis varmastikin Overpassin, kun BLUEJAYS vasrmastikin haluaa eroon Ancientista.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Finest saa omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä BLUEJAYS on ollut umpisurkea. BLUEJAYS puolestaan saa valittua itselleen esimerkiksi Miragen, missä joukkue on voittanut 73% pelaamistaan otteluista. Finest samaisessa kartassa vain 25%.

Kolmas kartta on hyvin todennäköinen, ja mikäli sinne mennään, on BLUEJAYS vahva suosikki. Toinen joukkueista joutuu poistamaan Nuken, mutta kumpi tahansa kyseisen kartan poistaa, suosii viimeinen kartta BLUEJAYS:ä. Jäljelle jää nimittäin Inferno ja Dust 2.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 20:00 alkaen.