CS to 01.12. klo 16:30

Finest - HAVU

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU pudotuspeleihin? Ei mene! – Finest aivan liian kovatasoinen vastus

Suomalaisjoukkue HAVU saa CCT North Europe -turnauksen neljännen kierroksen ottelussa vastaansa ex-Finestin. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Molemmat ovat turnauksen Swiss-lohkossa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin.

HAVU voitti kolmessa ensimmäisessä ottelussaan Anonymon sekä AGO:n häviten kuitenkin 9INE:lle. Anonymoa vastaan pelattuun otteluun lähdettiin sillä odottamalla, että Jani “Aerial” Jussila ei olisi HAVU:n kokoonpanossa. Tämä kuitenkin paljastui ottelun alkaessa vääräksi tiedoksi. HAVU silti melkein hävisi ottelun, sillä kolmas kartta päättyi suomalaisjoukkueelle lukemin 16-14. 2,80 -kertoimesta tasabookkiin pudonnut Anonymo oli loistava haku, joka ei korreloinut.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

HAVU saa tällä kertaa huomattavasti kovemman vastuksen. Finestin riveissä on nykyisin puolalaislegenda Janusz “Snax” Pogorzelski sekä ENCE:n entinen AWP-pelaaja Aleksander “hades” Miskiewicz. Finest on pelannut erinomaisesti viime aikoina voittaen monia alemman tason kovimpia joukkueita. HAVU ei yllä tasossaan edes heikompaan kastiin, ja onkin jatkuvasti vaikeuksissa selvästi heikompia joukkueita vastaan.

Finest poistaa HAVU:n parhaimman kartan Nuken, kun HAVU puolestaan poistaa Vertigon, mikä ei edes ole Finestin suosikkikartta. Finest saa itselleen Dust 2:n, missä joukkueella on 85% voittoprosentti. HAVU valinnee Miragen, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi todennäköisesti Inferno tai Ancient. Mikäli HAVU onnistuu oman karttansa jollain keinolla voittamaan, ei joukkueella pitäisi kolmannessa olla enään mitään mahdollisuuksia.

Mikko Välimaa

@xarteCSGO
good recovery after badly played ancient t-side