CS to 10.11. klo 14:00

Finest - LDLC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! Finestille tarjolla loistokerrointa tasoituslinjalle!

Ennen Majoreiden pudotuspelejä päästään lämmittäytymään tunnelmaan EDC-liigan parissa, jossa torstain otteluparissa kohtaavat Finest sekä LDLC. Ottelu alkaa klo: 14:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Finest on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, mutta esimerkiksi Pinnaclelta joukkueelle tarjotaan loistavaa kerrointa 3,5 -kierroksen tasoitukselle.

Finestin riveissä pelaa nykyään vanhan coren lisäksi myös ENCE:n aikaisempi AWP-pelaaja Aleksander “hades” Miskiewicz sekä puolalaislegenda Janusz “Snax” Pogorzelski. Snax on edelleen erittäin kovassa vireessä eikä herra näytä väsymisen merkkejä. Finestin nykykokoonpano on erittäin tulivoimainen ja lupaava.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Finest tulee poistamaan vakipoistonsa Nuken, joka sattuu olemaan LDLC:n paras kartta. LDLC poistaa varmastikin Ancientin, jossa joukkueella on vain kaksi pelattua ottelua. Tämän lisäksi joukkueilla on vielä kaksi poistoa. LDLC poistaa Ancientin lisäksi myös Miragen sekä varmastikin Infernon.

Finest puolestaan poistaa Nuken lisäksi Vertigon sekä Dust 2:n, jolloin joukkue pääsee pelaamaan Overpassia. LDLC on pelannut OP:ssa seitsemän ottelua, joista on irronnut vain 29% voittoprosentti. Finestin pitäisi hoitaa tasoitus kotiin, sillä LDLC on selvästi heikompi joukkue.

hades

@CsgoHades
Another crazy 2-1 win vs @sproutGG GGWP!
so proud of the boys after this comeback on Ancient Tside, we go into quarterfinals of Elisa in which we will face @eternalfiregg tomorrow 13:00 CEST 🤠