CS to 22.09. klo 15:00

Finest - MASONIC

HUH! Selvästi paremmassa formissa olevalle MASONIC:lle kovaa kerrointa!

Elisa Invitationalin päivän toisessa ottelussa ruotsalaisjoukkue Finest saa vastaansa tanskalaisjoukkue MASONIC:n. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Finest on kertoimien valossa pieni ennakkosuosikki, mutta MASONIC:lle tarjottu 2,35 -kerroin nousee kylläkin edukseen. Joukkue on pelannut viime aikoina selvästi tasaisemmin, eikä Finest ole näyttävästi hyötynyt kovinkaan paljon siitä, että joukkue sai riveihinsä lainasopimuksella ENCE:n Aleksander “hades” Miskiewiczin.

Finest tulee ottelussa poistamaan hyvin todennäköisesti Overpassin, sillä molemmat joukkueet jakavat saman vakipoiston Nuken. MASONIC niin ikään voi ns. “floatata” Nuke-poiston ja poistaa sen tilalta joukkueen heikoimman kartan Dust 2:n, missä Finest on voittanut kaikki pelaamansa viisi ottelua.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

MASONIC saa omaksi kartakseen tällöin Vertigon, missä joukkue on voittanut kaikki pelaamansa seitsemän ottelua. Finest puolestaan valitsee todennäköisesti Miragen. MASONIC:n karttavalikoima on kuitenkin selvästi vahvempi, ja joukkue saa kolmanneksi kartaksi esimerkiksi Ancientin tai Infernon, missä molemmissa joukkueen tilastot ovat selvästi parempia.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 15:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa