CS ti 21.06. klo 20:00

Finest - Sinners

Finest hakee dominoivaa voittoa Sinnersistä

Tiistain viimeisessä betsattavassa Counter Strike -ottelussa päästään nauttimaan Finestin ja Sinnersin välisestä kamppailusta, kun joukkueet kohtaavat klo: 20:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Finest on kertoimien valossa selvä ennakkosuosikki otteluun täysin ansaitusti. Joukkue pelasi loistavasti Pinnacle Cupin finaaliturnauksessa, ja on muutenkin näyttänyt yhdeltä alemman tason kovatasoisimmalta joukkueelta.

Finest tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Nuken. Sinners puolestaan poistaa Dust 2:n, jolloin Finest saa valittua otteluun esimerkiksi Miragen. Miragessa Sinners on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana seitsemän ottelua, joista joukkue on voittanut vain kaksi. Finest puolestaan on voittanut seitsemästä ottelusta viisi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Finest on kohdannut Miragessa selvästi kovatasoisempia joukkueita, ja onnistunut luomaan paljon kovemman voittoprosentin. Sinnersin vastustajien taso Miragessa on ollut todella alhainen eikä joukkue näytä kyseisessä kartassa lainkaan kilpailulliselta. Finest saa siis itselleen todella mieluisen karttavalinnan.

Sinners tähtää oman karttavalintansa varmastikin Overpassiin, joka on joukkueen eniten pelattu kartta. Sinners ei ole kuitenkaan onnistunut luomaan kyseisessä kartassa kuin 53% voittoprosentin, mikä ei korvia hetkauta varsinkaan, kun Finestilla on allaan todella hyviä otteluita kyseisessä kartassa. Finest on all around parempi joukkue, jonka pitäisi hoitaa ottelu lukemin 2-0.

10 euroa pelirahaa