CS ma 26.09. klo 18:00

Finest - Sinners

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? hadeksella ei kulje – Sinnersille loistokerrointa!

ESL Challenger -turnauksen päivän toisessa ottelussa keskitytään C-lohkoon – tarkemmin ottaen C-lohkon eliminaatio-otteluun, missä ruotsalaisjoukkue Finest ja tsekkiläisjoukkue Sinners taistelevat selkä seinää vasten jatkopaikasta turnauksessa. Häviäjä tippuu turnauksesta ulos, kun voittaja puolestaan saa vielä mahdollisuuden turnauksessa.

Sinners on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki täysin ansaitusti. Finest ei ole ENCE:n entisen AWP-pelaajan Aleksander “hades” Miskiewiczin kanssa päässyt vielä vauhtiin. Hades on AWP-pelaajista sitä passiivisinta osastoa, ja on itseasiassa melko harmillista, että herra ei ole edes Finestin paidassa pystynyt koviin suorituksiin. Hades nimittäin liittyi Finestiin varmastikin todistaakseen, että hän on maailmanluokan pelaaja. Siihen ei valitettavasti kuitenkaan alle yhden ratingit riitä.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Finest on hävinnyt hadeksen kanssa kertaalleen EC Kyiville, BLUEJAYS:lle sekä MASONIC:lle. Nyt vastaan asettuu melko samantasoinen Sinners, jonka karttavalikoima on kuitenkin todella hyvässä tikissä. Sinners poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, joka on itseasiassa Finestin paras kartta tilastojen valossa. Finest poistaa vakipoistonsa Nuken, joka ei Sinnersiä hetkauta.

Sinners saa omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Miragen, missä molemmissa Sinnersillä on reilusti yli 60% voittoprosentit, ja joissa Finest on joko pelannut vain yhden kartan tai voittanut vain yhden ottelun. Finest valinnee varmastikin Vertigon, mikä on tilastojen valossa ainoa kartta, missä on voittojakin ropissut.

hades

@CsgoHades
1-2 vs @MasonicGG ggwp another bad game from us sadeg a lot of stuff to fix
1-1 in the Elisa Invitational Swiss