Serie A ma 09.05. klo 21:45

Fiorentina - AS Roma

Fiorentinaa lapulle! Romaa uhkaa ulospuhallus!

Serie A:ssa kausi on toden totta huipentumassa niin mestaruus-, putoamis- kuin eurotaistonkin osalta. Roma selviytyi torstaina Konferenssiliigan finaaliin ja ensi kauden Eurooppa-liigaan Giallorossi voi selviytyä hyvin siis myös sitä kautta. Lazio, maanantaina vastaan asettuva Fiorentina ja Atalanta ovat loppukaudesta José Mourinhon poppoon pahimmat haastajat Serie A:n kahinoissa.

Romalla painaa siis torstai varmasti jaloissa ja raportit ennen maanantaita ehdottelevat rotaatiota vieraiden osalta. Kauden kliimaksi lähestyy ja tämä tarkoittaa aina väsyneitä jalkoja, joten Roman top 6-sijoitus on oikeasti työn ja tuskan takana. Fiorentina nousisi voittamalla tasapisteisiin, joten painetta piisaa. Henrikh Mkhitaryan on Romalta sivussa 1-2 viikkoa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Fiorentina pääsee illan matsiin kovalla kokoonpanolla, mutta Gaetano Castrovilli on kauden lopuista matseista sivussa, mikä on toki iso miinus. Violan tuloskunto näyttää punaista, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota, joista toki yksi tuli mestaruuteen tarranneen Milanin käsittelyssä.

Illalla on lupa odottaa Vincenzo Italianon suojateilta ryhtiliikettä väsynyttä vihulaista vastaan kotiyleisön edessä. Kupongille lähtee tasapelivarmistuksella Fiorentina. Romalla on tässä kohtalaisen iso ulospuhalluksen vaara ison torstain jälkeen. Violan kerroin riittää medium rare-panostukseen.

10 euroa pelirahaa