Mestarien liiga ti 12.07. klo 18:30

FK Riga FS - HJK

Tasainen taisto jatkopaikasta!

FK Riga FS:n ja HJK:n toinen osaottelu Mestarien liigan karsinnassa tulee olemaan todella mielenkiintoinen taktinen näytös. HJK selvitti ensimmäisen osan kunnialla, mutta latvialaisille jäi vielä oljenkortensa kotiotteluun. Joka tapauksessa Klubille oli viimeaikaisten vastoinkäymisten valossa suuri helpotus, että joukkue pystyi pelaamaan euroavauksessa ehjän ysikymppisen.

Klubi sai avausottelun ainoan maalinsa latvialaisten räikeästä puolustusvirheestä, eikä Manuel Martic erehtynyt helposta paikasta. Loput reilu 80 minuuttia vedettiinkin sitten ilman maaleja, vaikka Riga pääsi toisella jaksolla paremmin peliin mukaan. Toni Koskelan loukkaantumishuolet ovat hieman helpottamassa, mutta silti poissaoloja on vielä aivan tarpeeksi. Nassim Boujellabilta puuttuu europeleihin pelilupa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Klubi sai huilivuoron viikonloppuna, mutta Riga pelasi Virsliigaa, ja kaatoi Spartaksin selkeästi 4-0. Joukkue harjoitti tässä ottelussa hieman kierrätystä, jotta tärkeässä euromatsissa avainpelaajat olilsivat iskussa. Avausottelun perusteella Rigalla oli vaikeuksia löytää tiloja Klubin tiukasta puolustuksesta, mutta raamikas joukkue tulee varmasti kotonaan kovaa. Huomioitavaa on, että Rigan varsinainen kotistadion ei täytä UEFAn vaatimuksia, joten ottelu pelataan toisella stadionilla.

Kotijoukkueen lipunmyynti on toistaiseksi ollut vaatimatonta, ja Klubilta on lähdössä matkaan ainakin satapäinen kannattajaryhmä. Ilman vieraskannatusta ei tarvitse siis reissupelissä kärvistellä. Riga joutuu jossain vaiheessa avaamaan peliä, ja tämä tulee antamaan Klubille mahdollisuuksia. Otetaan rohkeasti siis vierasvoittoa kyytiin – tässä pelissä on pienet marginaalit. Mr Greeniltä kannattaa samalla poimia tarjous taskuun!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa