Konferenssiliiga to 07.07. klo 19:00

Flora - SJK

SJK matkustaa Tallinnaan ja vastassa on leijonanosa Viron maajoukkueesta

SJK matkustaa Konferenssiliigan karsinnoissa etelänaapuriin Tallinnaan, jossa se kohtaa Floran. Arvontatulos on seinäjokisten näkökulmasta kaksiteräinen miekka, sillä lyhyt pelimatka ja tuttu vastustaja tuovat etunsa molemmille. Toisaalta samalla tiedetään, että vastassa on todella kova haaste ja virolaisista on saatavilla enemmän tietoa kuin monista muista vastustajakandidaateista – ja sama toisinpäin. Veikkausliigan alkukausi on ollut pannukakku vieraille, mutta isäntä porskuttaa Meistriliigan kärjessä huippukunnossa.

Meistriliigan kokonaistaso ei päätä huimaa ja erot ovat tunnetusti isoja, mutta kuinka kauas sarja lopulta jää Veikkausliigasta? Viron kärkiseurat pärjäisivät nykyään Suomen pääsarjassa vallan mainiosti. Sekä Levadia, Flora että Kalju ovat pelanneet melko ahkerasti harjoitusotteluita suomalaisseuroja vastaan, mikä kertoo siitä, että myös kotimaassa on arvostusta virolaista jalkapalloilua kohtaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Flora on kotimaansa sarjassa tähtisikermä. Kahdeksan maalia tällä pääsarjakaudella viimeistellyt Sergei Zenjov, peräti seitsemän nyyttiä pussittaneet 37-vuotias konkari Konstantin Vassiljev ja Martin Miller, 24 sekä lupaava Markus Soomets kuuluvat kaikki avainpelaajiin Viron maajoukkueessa. Toki leijonanosa eli noin puolet tallinnalaisten kokoonpanosta edustaa maataan miesten tasolla tai on debytoimassa lähitulevaisuudessa. Etenkin keskisektorilla isännillä on todella paljon taitoa, johon SJK:n on vaikeaa vastata – tämä ottelupari voi olla yllättävänkin vauhdikas, joten konehuoneella on erityinen merkitys.

Joukkueiden tilanteet ovat täysin erilaiset. Flora suorastaan janoaa lisää haasteita, kun se pääasiassa dominoi otteluitaan Meistriliigassa. Kärjessä on tietenkin tiukkaa, mutta Levadian lisäksi muita varteenotettavia haastajia ei tunnu tällä hetkellä olevan. Toisaalta SJK on henkisesti hyvin toisenlaisessa tilanteessa – maalit ovat olleet todella kortilla tällä kaudella ja joukkue on vasta yhdeksäntenä sarjassa. On vaikeaa uskoa, että joukkue yhtäkkiä syntyisi uudestaan eurokentille.

Flora avaa odotetusti ennakkosuosikkina, mutta asetelma voisi olla paljon selvempi. Uhmapelaajilla on kuitenkin vankka luotto on kuitenkin siihen, että A. Le Coq Arenassa isäntä homman hoitelee. Betsien kannalta kotivoitto maistuu tässä matsissa kupongille astetta korkeammallakin panostuksella – SJK on lapanen, eikä markkina näytä tässä väännössä perustuvan ainakaan kammottaviin Veikkausliiga-näyttöihin. Avaa pelitili tästä ja nappaa helpot pois Sportazalla – erinomaisen kohdevalikoiman ja huippukerrointen lisäksi saat käyttöön laadukkaita futistarjouksia viikoittain!

10 euroa pelirahaa