NHL pe 22.10. klo 02:00

Florida Panthers - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lisääkö Florida Coloradon alkukauden kärsimystä?

Ensi yön NHL-kierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen Florida Panthersin ja Colorado Avalanchen välillä. Florida on ollut yksi NHL:n kuumimmista joukkueista, kun taas Colorado on tähän mennessä pettänyt odotukset. Kertoimissa ottelua pidetään kuitenkin erittäin tasaisena. Näin ollen pelivalintamme on Floridan kotivoitto.

Panthers on avannut kautensa kolmella voitolla. Sarjapisteitä ei ole nyhdetty mistään heittopusseista. Ensin Florida kaatoi New York Islandersin 5-1 ja heti perään mestari Tampa Bay Lightningin 4-1 lukemin. Joukkueen ykköstähti on tuttuun tapaan ollut Aleksander Barkov. Hän on iskenyt kolmeen otteluun tehot 2+3=5. Iso yllätys on ollut maalivahtipelin taso. Sergei Bobrovskin taso on viime kautena heitellyt, mutta nyt kahden pelin jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on huima 96,8.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Coloradon kauden alku ei ole ollut yhtä vakuuttava. Avalanche voitti Chicagon 4-2. Sen jälkeen St. Louis Blues kuritti Coloradoa 5-3 lukemin ja Washington Capitals 6-3 lukemin. Vaikeudet ovat olleet iso yllätys. Coloradolla on yksi NHL:n parhaista puolustuksista, mutta alkukauden töppäilyjen perusteella sitä on vaikeaa uskoa. Nyt seura joutuu todelliseen testiin, sillä Florida on huomattavasti alkukauden vastustajia kovempi.

Alkukauden aikana Colorado on alittanut kovat odotukset. Florida on puolestaan näyttänyt, että kasassa on mestarikaliiberin joukkue. Kertoimissa otteluparia pidetään tasaisena, mutta meidän papereissamme kohtaaminen on selvästi kallellaan Floridan hyväksi. Niinpä ruksitamme lapulle ykkösen Floridan voitolle.