CoD la 15.04. klo 23:30

Florida Mutineers - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Florida isoissa vaikeuksissa – löysikö Legion vihdoin vastauksen ongelmiin?

Lauantai-illan toisessa ottelussa Florida Mutineers kohtaa Las Vegas Legionin. Kauteen lähdettäessä molemmat joukkueet oli taistelemassa suunnilleen samoista sijoista sarjan häntäpäässä, mutta tällä hetkellä Legion nousee Uhmapelaajien rankingeissa todella selväksi suosikiksi. Omat ongelmat löytyy myös Legionilta, mutta Floridan tasoista joukkuetta vastaan lähtökohdat on hyvät.

Floridan kausi on ollut vaikea ja se on kokeillut erilaisia kokoonpanoja, mutta missään vaiheessa palaset ei ole loksahtanut kunnolla kohdalleen. Viimeisimpänä Havok vaihtui aikaisemmin jo debyytin tehneeseen Vikuliin. Ongelma on, että oikeastaan mikään pelimuoto ei ole hyvä. Search and destroy on edelleen pelimuodoista vahvin, mutta siinäkin Florida on pudonnut kärkijoukkueiden seasta alempaan keskikastiin. Respawneissa, eli hardpointissa ja controllissa Florida on ollut läpi kauden yksi sarjan huonoimmista joukkueista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Miami Heretics

@MiamiHeretics
Welcome back to the starting roster, @VikulJM.

#FearTheDeep | #CDL2023

Legion avasi viikonlopun ottamalla todella kovan päänahan kärkipään Toronto Ultrasta. Voitto itsessään oli iso, mutta ennen kaikkea voitto controllissa, eli Legionin selvästi huonoimmassa pelimuodossa oli iso yllätys. Legion kuuluu search and destroyn osalta kärkipäähän ja hardointissa vähintään keskikastiin, joten mikäli vielä control loksahtaa kohdalleen, on kyseessä todella yllätysvalmis joukkue. Yhdestä hyvästä kartasta ei kuitenkaan liikaa kannata vielä innostua.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 4 - Week 3]

@TorontoUltra 2-3 @LasVegasLegion

Revenge tour complete ✅

Siinä mielessä controllin heikko taso ei mitenkään valtava ongelma ole Legionille tässä taistossa, sillä kyseistä pelimuotoa pelataan vain kerran. Lisäksi vaikka Legion on kiistatta ollut controllin huonoin joukkue tällä kaudella, tulee Florida Uhmapelaajien arvioissa heti seuraavana. Puolestaan hardpointissa ja search and destroyssa Legion saa todella selvän suosikin aseman, joten koko otteluun se nousee jopa yli seitsemän kertaa kymmenestä voittavaksi suosikiksi. Legionin voitolle tarjoillaan 1,61 kerrointa, jota tykitetään lapulle maxbetin arvoisesti.