CoD su 26.06. klo 23:30

Florida Mutineers - Minnesota Rokkr

Rokkr on tällä hetkellä selvästi Floridaa edellä ja tasoitusvedolle on maistuvaa kerrointa tarjolla!

Illan toisessa ottelussa uudistunut Florida Mutineers kohtaa jälleen vahvan alun Stagelle saaneen Minnesota Rokkrin. Floridan osalta alla on vasta yksi matsi uudella nelikolla, mutta on hyvinkin mahdollista, että muutokset sai joukkueen vain huonompaan suuntaan. Rokkr on Uhmapelaajien papereissa selvä suosikki ja tasoitusvedoille on maistuvia kertoimia tarjolla.

Florida on ollut yksi tämän kauden erikoisemmista joukkueista. Väläytyksiä paremmasta on nähty monet kerrat ja nousu kohti kärkeä on ollut vähän väliä alkamassa, mutta lopullista läpimurtoa ei ole näkynyt. Kolmannen Majorin jälkeen Vivid ja Davpadie ja saivat siirtyä sivuun ja tilalle hankittiin 2Real sekä aikaisemmin Rokkrissa pelannut MajorManiak. MajorManiak on parhaimmillaan loistava pelaaja, mutta 2Realin taso on vielä kysymysmerkki. Ainakaan avausottelu ei sujunut toivotulla tavalla, kun New York Sublinersia vastaan tuli takkiin lukemin 1-3.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Rokkr pelasi loistavan kolmannen Stagen voittaen kaikki viisi karsintaottelua, mutta valtavista odotuksista huolimatta Majorilla seinä tuli nopeasti vastaan. Havok on ollut hyvä lisä joukkueeseen ja palaset menestykselle on kasassa, joten jälleen tavoitteena on hoitaa karsinnat alta pois ja todellinen taso mitataan vasta Majoreilla. Toki jokainen voitto on tärkeä, sillä paikka lopputurnauksessa ei ole vielä varma. Vahvan alun Rokkr sai kaatamalla ensimmäisessä ottelussa kärkijoukkueisiin kuuluvan OpTic Texasin lukemin 3-1.

Florida on ollut vaikeasti arvioitava joukkue läpi kauden eikä uudet muutokset varsinaisesti helpottanut tilannetta. Parhaimmillaan Florida loistaa respawneissa, mutta tasaisuuden puute on kostautunut monet kerrat. Rokkr on osoittanut kykynsä Havokin tulon jälkeen ja se on tällä hetkellä selvästi monipuolisempi joukkue, sillä respawnit on ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja search and destroyssa Rokkr on edelleen aivan sarjan parhaimmistoa. Mr Greenin tarjoamalla 2,45 kertoimella Rokkrin -1,5 tasoitusta ei voi sivuuttaa!

10 euroa pelirahaa