CoD pe 08.07. klo 23:30

Florida Mutineers - Paris Legion

Perjantaina on Paris Legionin vuoro yllättää – kertoimissa reilusti ilmaa!

Perjantaina laitetaan CoDin neljännen Stagen viimeiset karsintaottelut käyntiin ja illan toisessa ottelussa Florida Mutineers kohtaa sarjan huonoimman joukkueen Paris Legionin. Vaikka Paris on ollut läpi kauden todella heikko, on tässä kohtaa markkina painanut myös suurissa ongelmissa olleen Floridan liian suureksi suosikiksi. Parisia voi ottaa lapulle myös tasoitusvetojen muodossa, mutta suurin mielenkiinto kohdistuu hardpointiin.

Myös Floridan kausi on ollut pettymys – kerättyjen pisteiden osalta perässä ovat vain Paris ja alkukaudesta kyntänyt NY Subliners. Esitykset vaihtelee paljon eikä uusimmat kokoonpanomuutokset näytä tällä hetkellä erityisen lupaavilta. MajorManiak toki on aikaisemmin jo osoittanut kykynsä korkeimmalla tasolla, mutta Vividin vaihtaminen 2ReaLiin on toistaiseksi vaikuttanut huonolta päätökseltä. Kolmessa edellisessä ottelussa Floridan recordi hardpointeissa on kelvollinen 2-3, mutta 2ReaL on ollut selvästi heikoin suorittaja tappojen suhteen ollessa 0.62.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Parisin ainoa tavoite on selvittää löytyykö nykyisestä rosterista ketään, joka kannattaa pitää mukana vielä ensi vuonna. Kolmessa edellisessä ottelussa Paris on voittanut ainoastaan yhden kartan, mutta on huomioitava, että vastustajista OpTic ja Seattle ovat aivan sarjan parhaimmistoa ja myös LA Thieves on parhaimmillaan todella tulivoimainen jengi. On mahdollista, että Parisin tilastollisesti selvästi kovin suorittaja Temp ei enää tällä kaudella pelaa, mutta uudet kokeilut tuskin tilannetta paljoa huonontaisi.

Vaikka Paris on kyntänyt jatkuvasti, ei Uhmapelaajat millään pysty ostamaan Floridan näin suurta ennakkosuosikin asemaa. Etenkin hardpointissa Parisin voitolle tarjottu 3,00 kerroin on yksinkertaisesti liikaa. Parisin SMG duo on ollut ongelmissa, mutta nyt vastus on selvästi lähempänä omaa tasoa. Parisin edelliset vastustajat oli sen verran kovia, että esimerkiksi Johnnyn tasosta ei voida vielä vetää suuria johtopäätöksiä.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa