CoD ma 27.02. klo 01:00

Florida Mutineers - Seattle Surge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka kauan buukkereilla riittää luottoa Seattleen? Yhdessä pelimuodossa Florida on jättisuosikki!

CoDin osalta viikonloppu päätetään Florida Mutineersin ja Seattle Surgen väliseen kohtaamiseen. Seattle on selvä suosikki pitkälti vahvojen respawn pelimuotojen ansiosta, mutta nyt katseet käännetään siihen kolmanteen pelimuotoon, eli search and destroyhin. Siinä asetelma kääntyy täysin päinvastoin, mutta kertoimissa sitä ei jostain syystä vielä täysin ole huomioitu ja Uhmapelaajat on valmiina iskemään maxbetin sisään!

Floridalta nähtiin pitkästä aikaa hyvä esitys, kun Boston Breach kaatui edellisenä yönä lukemin 3-1. Vastoin kaikkia odotuksia Florida onnistui voittamaan peräti kaksi respawnia, joten vihdoin voidaan sanoa rosterimuutosten tuoneen valoa tunnelin päähän. Edelleen search and destroy on joukkueen paras pelimuoto, mutta nyt myös esimerkiksi valtavasti ongelmia tuottanut hardpoint alkaa näyttämään vertailukelpoiselta muihin joukkueisiin nähden.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers - Week 2]

@Mutineers 3-1 @BostonBreach

Its all about the bounce back, and Mutineers showed out today!

Uhmapelaajat oli Thievesin kyydissä Seattlen edellisessä ottelussa ja ensimmäisen kartan tappiosta huolimatta Thieves vei lopulta voiton lukemin 3-1. Seattle esiintyi tappiosta huolimatta jälleen vahvasti respawneissa, mutta kuten niin monta kertaa aikaisemmin tällä kaudella, nousi search and destoyn ongelmat vahvasti esille. Seattle on kyseisessä pelimuodossa ollut sarjan huonoin joukkue. Häviöitä tulee jatkuvasti ja todella usein jo hyvältä näyttäneet esitykset kääntyy lopulta tappioiksi, kuten nähtiin jälleen Thievesiä vastaan.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Sib's facecam has got to be scared of him 😂

Ottelun peli-idea on selvä, sillä jostain syystä vedonlyöntimarkkina pitää Seattlea toisessa kartassa, eli search and destroyssa lähes Floridan tasoisena. Floridalla search and destroy on ottanut hieman takapakkia alkukaudesta, mutta edelleen se on joukkueen syömähammas ja Bostonia vastaan nähtiin jälleen vahvaa suorittamista. Myös koko ottelun voitolle voi pientä betsiä harkita, mutta sen verran eroa joukkueiden respawneissa edelleen on varsinkin tulivoiman osalta, että isketään tällä kerralla rahat kiinni enemmän taktista osaamista vaativaan pelimuotoon.