ke 15.05. klo 02:00

Florida Panthers - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bostonin kausi tiensä päässä! Selkärangan napsautti lopullisesti poikki Aleksander Barkov

Florida Panthers on erittäin lähellä konferenssifinaalipaikkaa NHL:ssä. Boston Bruinsin laatu ei ole riittämässä väkivahvaa pantterilaumaa vastaan, joka nyt pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen. Sarjan neljännessä ottelussa Bruins johti jo maalein 2–0, mutta hävisi lopulta 2–3-numeroin Aleksander Barkovin iskettyä voittomaalin kolmannessa erässä. Onko Boston jo nyt lyöty?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Todella vahvaa kevättä pelaava Panthers ei osoita hyytymisen merkkejä. Tällä hetkellä Boston Bruins puolestaan vaikuttaa lyödyltä. Tähtipelaaja Brad Marchandin loukkaantuminen ei ainakaan lisää kapealla hyökkäyskalustolla operoivan joukkueen selviytymismahdollisuuksia. Edes huippuotteita esittänyt ja ottelusta toiseen tähdistössä tänä keväänä tuikkinut Jeremy Swayman ei enää pysty Bruinsia pelastamaan.

Florida Panthers

@FlaPanthers

Florida Panthers

@FlaPanthers
All in a day's work for Cap.
Gonna watch this on repeat all day.

Taitava valmentaja Paul Maurice on ollut yksi tämän kevään suurimmista tähdistä. Panthers on lyömässä Bruinsin myös taktisella puolella – jos Bruinsilta ottaa pois sen kärkiyksilöt, joukkueesta ei jää juuri mitään jäljelle. Toki työmyyräketjut pystyvät toisinaan tekemään tulosta hyökkäyspäässä, mutta esimerkiksi Panthersiin peilattuna Bostonin runko on todella kevyt. Jopa vieraiden ykkössentterinä häärii Morgan Geekie, jonka ei lähtökohtaisesti pitäisi olla idässä neljän parhaan joukkoon sijoittuvan ryhmän kärkinimi keskikaistalla. Panthersin joukkueessa kolmossentteri Anton Lundell on ollut parempi tässä sarjassa.

Jo edellisen ottelun jälkeen bostonilaisten kehonkieli oli melko huolestuttava ja joukkue vaikuttaa lyödyltä. Kesäloma voi alkaa, kunhan pantteripaitainen isäntä pyyhkii Jim Montgomeryn miehistöllä vielä kertaalleen kunnolla lattiaa. Bruins jää jalkoihin vitospelissä, joten valinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Florida Panthers -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.