NHL to 25.05. klo 03:00

Florida Panthers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eihän tässä ole enää mitään tolkkua! Saako Carolina vihdoin maalihanat auki, vai jatkaako Sergei Bobrovsky ilmiömäisiä otteita?

NHL:n pudotuspeleissä ollaan edetty jo siihen pisteeseen, että tulevana yönä on mahdollisesti jaossa ensimmäinen paikka finaaliin, kun Florida Panthers pyrkii lähettämään Carolina Hurricanesin kesälomille. Carolinan ongelmat on realisoitunut huonoimmalla mahdollisella hetkellä ja vastapuolella onnistuu tällä hetkellä kaikki, joten onko vierailla enää mitään mahdollisuutta palata taistelemaan jatkopaikasta?

Epävarman runkosarjan jälkeen Florida on parantanut tasoaan hurjasti pudotuspelien aikana, mutta on sillä myös ollut tuuria mukana. Kun katsotaan taaksepäin aina ensimmäisen kierroksen sarjaan Bostonia vastaan, on Floridan edellisistä 11 ottelusta peräti yhdeksän päättynyt maalin erolla ja kuudesti on tarvittu jatkoaika. Niin vain Florida on kerta toisensa jälkeen onnistunut kaivamaan ratkaisevan maalin ja tolppien välissä Sergei Bobrovsky on pelannut aivan mielipuolisella tasolla varsinkin kun huomioidaan hänen ailahtelevat otteet edellisiltä kausilta.

EvolvingWild

@EvolvingWild
With Bobrovsky's 2.38 GSAx tonight, he now sits 2nd in GSAx since 2007 among any goalie in the playoffs (19.7 GSAx). In 13 games.

The leader since 2007, Shesterskin in '21-22, put up 23.21 GSAx. In 20 games.

Wtf.

EvolvingWild

@EvolvingWild
Bobrovsky hasn't allowed more goals than expected since game 7 against Boston, and he's only had two games (games 6 & 7) below expected during the playoffs so far.

Carolina on selkä seinää vasten ja edelleen ongelma on yksinkertainen, mutta ratkaisua Bobrovskyn ohittamiseen ei ole löytynyt. Kolmeen otteluun Carolina on luonut hurjat määrät maaliodottamaa ja laukaukset on peräti 135-103 vieraiden eduksi, mutta niin vain jokainen matsi on kääntynyt Floridalle. Carolina tuskin lähtee pelisuunnitelmaa suuremmin muuttamaan ja toisaalta puolustuspäässä ei suuremmin huolta ole, mutta nyt pelaajia on saatava entistä enemmän maalille ja mahdollisesti yksikin onnekas pomppu voisi avata ketsuppipullon.

Uhmapelaajat uskoo, että Carolina ei vielä ole lyöty ja sarja saa jatkoa. Pelivalinnaksi lähdetään hakemaan lopullista vierasvoittoa. Floridan kohdalla Bobrovskyn huippuvirettä tuntuu olevan tällä hetkellä mahdotonta ohittaa, mutta kokenut kassari on vetänyt niin hurjassa lennossa, että sama tahti ei voi loputtomiin jatkua. Lisäksi loukkaantumisten osalta kolmannen ottelun kesken jättäneen Aleksander Barkovin pelikunto on epävarma ja mikäli hän on sivussa, olisi se todella iso kolaus Floridalle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Carolina Hurricanes” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.