NHL su 07.11. klo 00:00

Florida Panthers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Huippukamppailussa ainekset ilotulitukselle!

Tulevana yönä NHL:n puolella on todellinen herkkupala tarjolla, kun alkukauden kuumimmat joukkueet kohtaavat. Florida Panthers pääsee isännöimään edelleen tappioitta olevaa Carolina Hurricanesia. Kotona Florida ansaitsee ennakkosuosikin aseman, mutta kumman joukkueen maalivahti kestää, kun kaksi tulikuumaa hyökkäyskalustoa alkaa tykittämään? Viihdyttävän taiston lisäksi ottelussa on hyvät saumat päätyä maali-iloitteluksi.

Florida on kymmenen ottelun jälkeen menettänyt ainoastaan yhden pisteen Boston Bruinsin vieraana. 41 tehtyä maalia ja 22 päästettyä kertoo Floridan huippuvireestä, mutta toki tuollainen ilotulitus on pitänyt sisällään ylisuorittamista ja onnea. Sama toki koskee myös vieraita. Molemmat joukkueet luo loistavasti paikkoja hyökkäyssuuntaan, mutta niitä kyllä myös aukeaa omassa päädyssä. Tasakentällisin Florida on pelannut hyvin, mutta hyvä maalivahtipeli sekä loistavat yksilöt hyökkäyksessä on korostanut maalieroa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Carolina ilmoittautui kannujahtiin heti kauden alussa ja meno on ollut mielipuolista. Yhdeksän pelattua ottelua ja kaikki on päättynyt voittoon varsinaisella peliajalla maalierolla 37-15. Kaksi edellistä taistoa meni tulostaululla tiukille, mutta lopulta joukkue löysi keinot voittaa. Kotijoukkueen tavoin laaja ja laadukas hyökkäyspelaaminen yhdistettynä tulikuumaan maalivahtiin on ollut Carolinan menestyksen taustalla. Sen lisäksi erikoistilannepelaaminen on ollut heti alusta alkaen kovalla tasolla.

Maalivahtipeli tulee olemaan valtavassa roolissa yön ottelussa. Tulivoimainen hyökkäys nousee molempien tilastoista esille, mutta maaliodottamien osalta maalivahtityöskentelyn arvoa ei voi vähätellä. Floridalla Sergei Bobrovsky on alkanut pelata palkkalapun vaatimalla tasolla ja nuori Spencer Knight on myös hoitanut oman tonttinsa. Carolinalla Frederik Andersen on ollut aivan uskomattomassa iskussa ja pelastanut joukkueensa tärkeillä hetkillä.

Mahdollisista poissaoloista mainittakoon puolustuksesta isänniltä Radko Gudas ja vierailta Brett Pesce. Hyökkäyksestä Floridalta Sam Bennett ja Carolinalta Nino Niederreiter ovat todennäköisesti sivussa. Bobrovsky joutui jättämään edellisen ottelun kesken, joten Knightille on todennäköisesti tarjolla torjuntavuoro.

Tämän parempaa kiekkoviihdettä on vaikeaa löytää. Molempien joukkueiden maalivahtipeliä on päästy kehumaan ihan ansaitusti, mutta ajan myötä tilastot varmasti tasoittuu ja tässä ottelussa on siihen ainekset. Molempien hyökkäyskalustot on huippuvireessä ja paikkoja varmasti aukeaa molemmissa päädyissä. Peli-idean osalta hypätään runsasmaalisuuden kelkkaan ja otetaan lapulle yli 5,5 maalia.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!