NHL pe 01.04. klo 02:00

Florida Panthers - Chicago Blackhawks

Murskaako Florida heikon Chicagon?

Hurjalla tahdilla maaleja takova Florida Panthers saa vieraakseen kriisistä kriisiin tällä kaudella kulkeneen Chicago Blackhawksin. Panthers on voittanut neljä edellisestä viidestä kamppailustaan, kun taas Blackhawks on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan pitkälti luokattoman heikon puolustuspelinsä ansiosta.

Itäisen konferenssin kärkipaikalla majaileva Panthers on paukuttanut tällä kaudella jo 271 täysosumaa. Siirtotatakarajalla joukkueen mukaan liittynyt Claude Giroux on istunut hyvin Aleksander Barkovin rinnalle ja jo valmiiksi tulivoimainen hyökkäyskalusto on entistäkin vahvempi. Panthers pöllytti Blackhawksia joukkeiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 2–5-lukemin. Blackhawksin puolustuskalusto oli täysi vastaantulija Panthers hyökkäyskaluston edessä ja nykyinen tilanne ei näytä sen valoisammalta, kun myös Marc-Andre Fleury on poistunut Blackhawksin vahvuudesta.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Blackhawks saapuu Panthersin vieraaksi kaksi karvasta tappiota vyöllään. Näissä kahdessa ottelussa Blackhawks suli täysin kolme maalin johtoasemasta ja loppujen lopuksi joukkueen verkkoon taottiin peräti 11 täysosumaa. Joukkueen tuska ei näy vähiten Kevin Lankisesta, jolle kulunut kausi on ollut äärimmäisen rankka. Blackhawksin hyökkäyksestä löytyy maalintekovoimaa, mutta joukkueen puolustuksen laatu ei pysty pidättelemään Panthersin hyökkäyskalustoa.

Blackhawksin puolustuskalusto on ollut suurissa vaikeuksissa keskinkertaisia hyökkäyskalustoja vastaan. Panthers on ollut maalinteon saralla koko kauden kuumin joukkue ja onkin vaikea nähdä miten Blackhawksin ontuva puolustus pystyisi pysymään Barkovin johtaman hyökkäyskaluston tahdissa. Uhmapelaajat uskoo Panthersin tehokkuuden jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan Panthersin varsinaisen peliajan voitto tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa