NHL su 12.11. klo 20:00

Florida Panthers - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chicagossa on käynnissä yhden miehen show – Floridalla loistava mahdollisuus revanssiin!

Sunnuntaina NHL:n parissa matsit isketään tulille jo hyvissä ajoin ja illan ensimmäisessä kohtaamisessa Aleksander Barkovin johtama Florida Panthers kohtaa Chicago Blackhawksin. Tasoero on valtava ja Chicagon kohdalla katseet kiinnittyy pitkälti yksilötasolle. Floridalle voisi kaavailla helppoja pisteitä, mutta vain tovi takaperin Chicago nappasi kotikaukalossa keskinäisestä kamppailusta voiton lukemin 5-2.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Florida on hiljattain päässyt vahvaan lentoon. Edellisistä kahdeksasta ottelusta on kertynyt kuusi voittoa ja ainoan kerran se jäi täysin pisteittä juurikin Chicagoa vastaan. Varsinkin kotikaukalossa Florida on ollut erittäin vahva ja myös muutama kova päänahka löytyy, kun esimerkiksi Carolina kaatui viime matsissa lukemin 5-2. Erikoistilanteet on tällä hetkellä suurin huolenaihe, sillä yli- ja alivoimalla Florida kuuluu sarjan heikoimpaan kolmannekseen. Loukkaantuneiden listalta on alkukaudesta löytynyt Sam Bennettin lisäksi puolustajat Aaron Ekblad ja Brandon Montour.

Florida Panthers

@FlaPanthers
First NHL goal automatically wins our @Publix Grab and Go Play of the Game! 🙌

Chicagon kohdalla valtaosa katseista on alkukauden aikana kohdistunut viime draftin ykkösvaraukseen Connor Bedardiin eikä mikään ihme. Bedard on tuonut valtavan määrän lisää kiinnostusta seuran ympärille ja hän on myös näyttänyt osaamisensa kaukalossa. Bedard on iskenyt 12 otteluun seitsemän maalia ja tarjonnut neljä syöttöpistettä. Pelillisesti Chicago on toki vähemmän yllättäen jäänyt aivan sarjan häntäpäähän, mutta ajoittain se on pystynyt laittamaan hyvin hanttiin sitä selvästi vahvempia joukkueita vastaan. Yksi huolenaihe lisää tuli viime ottelussa Taylor Hallin loukkaannuttua.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Connor Bedard has become the youngest player in Blackhawks history to record a multi-goal game 🤩

Illan pelivalinnaksi napataan tylysti Floridalle vähintään neljä maalia varsinaisella peliajalla. Chicagolla on muutamia aseita ylöspäin, mutta sarjan heikoimpiin kuuluva alakerta tulee todennäköisesti olemaan melkoisessa mankelissa Floridan käsittelyssä. Floridan viimeistely on jättänyt ajoittain parantamisen varaa, mutta maaliodottamien valossa se on ollut aivan sarjan kärkikastia paikkojen luomisessa.