NHL la 15.01. klo 02:00

Florida Panthers - Dallas Stars

Löytyykö Dallasilta tarpeeksi tulitukea ykkösketjun takaa?

Tulevana yönä on syytä iskeä änärit tulille, sillä aivan sarjan eliittiin kuuluva Florida Panthers isännöi Dallas Starsia. Ottelu vilisee täynnä suomalaisia ja tässä kohtaa Aleksander Barkovin johtama Florida on otteluun selvä suosikki. Dallas on liikaa yhden kentän varassa, mikä voi kostautua Floridan rummuttaessa usean ketjun voimin.

Florida on tällä kaudella yksi suurimmista suosikeista kannujahdissa. Pantterit on tehnyt hurjaa tuhoa hyökkäyspäässä – tehoja voidaan odottaa jokaiselta ketjulta ja siihen kun lisätään Barkovin ja Jonathan Huberdeaun kaltaiset tähdet niin alta pois. Mikä pelottavinta, Floridan ylivoimassa on vielä tehoja kätkössä. Erikoistilanteet ylipäätänsä on osa-alue, jolla prosentit ei ole kärkipäätä. Vahvasti hyökkäävä pelitapa luonnollisesti on pois alakerrasta, mutta maalivahti Sergei Bobrovsky hoitaa tonttinsa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Dallas on ollut viime ajat kovassa vireessä – kuusi matsia ja viisi voittoa. Maaliodottamia katsoessa vähemmän yllättäen laadukas puolustuspeli osuu silmään. Joukkue kuuluukin siihen kategoriaan ‘’vaikea voittaa pleijareissa’’, mutta viime otteluiden maali-iloittelun takana on myös aihetta huoleen. Kärkiketju Jason Robertson, Roope Hintz ja Joe Pavelski on hyvä, jopa loistava, mutta taustalla on hiljaista. Kun kolmikolle tulee vaisumpi jakso, kuka tai ketkä ottaa vastuun?

Joukkueet kohtasi viikko takaperin ja tuolloin Dallas onnistui maali-ilottelun jälkeen viemään pisteet voittolaukausten jälkeen lukemin 6-5. Tuon tempun toistaminen vaatii jo sen verran paljon, että tässä kohtaa Uhmapelaajat kääntyy hurjat 38 pistettä 22 kotiottelussa keränneen Floridan puoleen. Pantterit on kotona todellinen peto ja niinpä voittoa isketään -1,5 tasoituksella!

10 euroa pelirahaa