ti 04.05. klo 02:00

Florida Panthers - Dallas Stars

Dallas taistelee tärkeistä pisteistä Floridan lämmössä!

Florida Panthers ja Dallas Stars kohtaavat suomalaisten laajalti edustamassa ottelussa. Florida on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, mutta Dallas taistelee yhä tiukasti NHL:n keskisen divisioonan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Florida lähtee otteluun vahvassa vireessä. Florida on voittanut kolme edellistä otteluaan ja joukkue taistelee yhä tiukasti divisioonan voitosta. Joukkueen viimeistely on ollut kuluneella kaudella todella hyvällä tasolla. Erityisesti joukkueen kapteeni Aleksander Barkov on ollut tae Floridan hienon menestyksen takana. Florida on myös puolustanut hyvin, joka tuottaa varmasti ongelmia Dallasin takkuilevalle hyökkäyspelaamiselle.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Dallasin vire on puolestaan ollut viime aikoina vaisu. Joukkue on hävinnyt kolme edellistä otteluaan. Näissä otteluissa Dallas on onnistunut maalinteossa vain kerran. Joukkueen viimeistely on ollut koko kauden mitassa heikkoa. Dallas on ollut myös vaikeuksissa vieraskaukalossa, joten helppoa ottelua ei voi ennustaa joukkueelle myöskään Floridan lämmössä. Dallasin kannalta on positiivista, että Tyler Seguinin paluu kokoonpanoon lähenee koko ajan.

Florida on edellisissä otteluissaan viimeistellyt maaleja kiitettävällä tahdilla. Dallasin viimeistely on puolestaan ollut luokatonta. Tästä huolimatta Floridalle tarjotaan maukasta 2.25 kerrointa. Pelivalinnaksi nostetaan Floridan kotivoitto (1X2).