ti 11.06. klo 03:00

Florida Panthers - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edmonton vei peliä, mutta Florida nappasi voiton – jääkö Edmontonilla tulos taas piippuun?

NHL:n pudotuspeleissä Floridan Panthersin ja Edmonton Oilersin välisen finaalisarjan toinen kohtaaminen käydään maanantain ja tiistain välisenä yönä. Florida nappasi kotiyleisön edessä ensimmäisen kiinnityksen kannuun, mutta itse ottelu loi hyvin mielenkiintoiset asetelmat jatkoa ajatellen. Tuloksesta huolimatta Edmonton pelasi vahvan ottelun, mutta nähtäväksi jää pystyykö se pitämään samanlaista tasoa, vai pääseekö Florida paremmin peliin mukaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Florida tosiaan nappasi ensimmäisen voiton lukemin 3-0, mutta on myös hyvä tarkastella hieman tulosta syvemmälle. Edmonton nimittäin vei ottelun maaliodottamat selvästi nimiinsä ja esimerkiksi laukaukset kirjattiin vieraille peräti 18-32. Osittain tilannetta toki selittää myös se, että Florida pääsi aikaisessa vaiheessa pelaamaan johtoasemassa Carter Verhaeghen osuman jälkeen eikä lisäosumia ollut pakko hakea. Florida osui jälleen toisen erän alussa ja vielä aivan viime hetkillä Eetu Luostarinen sinetöi matsin tyhjään maaliin. Ottelun ykköshahmo oli Floridan tolppien välissä loistanut Sergei Bobrovsky.

Florida Panthers

@FlaPanthers
32 SAVE SHUT🚫UT NIGHT FOR BOBBY

Kun peilataan joukkueiden pudotuspelien aikaisempiin otteluihin, oli hieman jopa yllättävää kuinka hyvin Edmonton onnistui 5vs5 pelatessa, sillä toistaiseksi Florida on ollut se, joka on tasakentällisin dominoinut. Tässä kohtaa kautta pelkkä hyvä esitys ei kuitenkaan vieraiden leirissä lämmitä ja on todennäköistä että Florida saa peliä paremmin rullaamaan sarjan edetessä – niin kävi myös New York Rangersia vastaan. Edmontonin hurjaa tuhoa tehnyt ylivoimapeli jäi myös vielä ainakin toistaiseksi Floridan hyvin esiintyneen alivoiman varjoon.

Ensimmäisen matsin tavoin betsit lähdetään hakemaan Floridan kautta lopullisen voiton(ML) muodossa. Floridalle jäi pelillisesti vielä runsaasti parannettavaa, mutta ei ole epäilystä etteikö isännät pystyisi ruuvaamaan tasoa vielä pykälän tai pari ylöspäin. Pelkkään maalivahtipeliin Florida ei voi nojata, mutta Bobrovskyn huima vire antaa varmasti myös luottoa joukkueelle – ilmaisista maaleista Edmontonin on turha haaveilla.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Florida Panthers haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.