su 09.06. klo 03:00

Florida Panthers - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäljellä on kaksi parasta joukkuetta – himmentääkö Florida Edmontonin tähtiloiston?

NHL:ssä kausi on loppuhuipennusta vaille valmis, kun Florida Panthersin ja Edmonton Oilersin välinen finaalisarja isketään tulille lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Molemmat joukkueet on pelannut erittäin hyvällä tasolla ja sitä myöten voidaan sanoa jäljellä olevan kaksi tämän kauden parasta joukkuetta. Vaikka kenties kirkkaimmat tähdet löytyy Edmontonin puolelta, lähtee Florida kannujahtiin suosikkina.

*Kelpaako riskitön veto? Tsekkaa tipsi loppuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Florida selvitti tiensä finaaliin toista vuotta peräkkäin ja nyt sillä on erittäin hyvät mahdollisuudet mennä niin sanotusti päätyyn saakka. Florida kaatoi edeltävällä kierroksella New York Rangersin täysin ansaitusti otteluvoitoin 4-2. Vaikka ottelut oli tulosten valossa tasaisia, hallitsi Florida sarjan edetessä pelitapahtumia mielin määrin. Tasakentällisin pelatessa Floridan pitäisi pystyä hyppäämään kuskin paikalle ja lisäksi maalivahtiosastolla Sergei Bobrovskyn ja Stuart Skinnerin välinen kaksinkamppailu puoltaa alustavasti hieman isäntiä, vaikkakin Skinner on hiljattain esiintynyt loistavasti.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Our favorite time of year.

Edmontonin tie finaaliin on ollut hieman erilainen, sillä vieraiden menestyksen takaa löytyy ennen kaikkea valtava määrä tähtiloistoa ja fantastisella tasolla operoivat erikoistilanteet. Pudotuspeleissä 5vs5 pelatessa Edmontonin maaliodottamien suhde on jäänyt jopa hieman pakkasen puolelle, mutta erikoistilanteet on nostanut lukemia huomattavasti. Ylivoiman onnistumisprosentti on hurja 37,3% ja vajaan 94% alivoimapeli on myös ollut pudotuspelien parasta. Connor McDavid(5+26) sekä Leon Draisaitl(10+18) ovat kantaneet valtavaa vastuuta, mutta lisäksi puolustaja Evan Bouchard on takonut järisyttävät tehot 6+21.

NHL

@NHL
We get to see Connor McDavid in the #StanleyCup Final.

Finaalien ensimmäiseen matsiin lähdetään Aleksander Barkovin kipparoiman kotijoukkueen kautta lopullisen voiton(ML) muodossa. Edmontonin kärkinimien kykyä ratkaista tasaisia otteluita ei voi väheksyä, mutta Florida on pelannut kokonaisvaltaisesti erittäin vakuuttavalla tasolla ja myös Bobrovsky on ollut maalilla hyvä. Ylivoimapelissä Floridalla on vielä parantamisen varaa, mutta puolestaan alivoima on ollut pudotuspelien toiseksi vahvinta heti vieraiden jälkeen.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Lopullinen voittaja – Florida Panthers kertoimella 1,74.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.