NHL la 28.01. klo 02:00

Florida Panthers - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Verkot heiluu taas! Panthersin ja Kingsin välillä ei hidastella ja kaikki ainekset maalijuhlille on kasassa!

Nyt kaikki hereille, sillä tuleva yönä tykitetään! Florida Panthersin ja Los Angeles Kingsin välisestä kohtaamisesta on odotettavissa kaikkea muuta kuin tylsää nyhjäystä. Florida tarvitsee kipeästi voittoja, mutta helpolla Kings ei kaadu. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen on marraskuun alusta ja silloin Kings vei matsin lukemin 5-4 – paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta samanlaiset maalijuhlat ei yllättäisi.

Floridan tilanne pudotuspelejä ajatellen ei kovinkaan lupaavalta näytä, vaikka aikaa toki vielä on. Nyt alla on kaksi peräkkäistä tappiota ja selvästi isäntien suurimmat huolet löytyy omasta päädystä. Viimeisten 10 ottelun otannalla maaleja on syntynyt komeasti 39 kappaletta, mutta vastaavasti omiin on mennyt 40, mikä on aivan liikaa. Hieman tilannetta helpottaa se, että näillä näkymin maalivahtiosastolla loukkaantumistilanne alkaa helpottaa ja ainakin Spencer Knight on jälleen kunnossa. Valitettavasti ei hän myöskään ole sarjan parhaimmistoon kuulunut ja on mahdollista, että esimerkiksi kolmosvahti Alex Lyonille olisi vielä torjuntavastuuta tarjolla.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jameson Olive

@JamesonCoop
Updates from Maurice:

- Barkov is fine, maintenance day

- Bennett and Staal should be good to go tomorrow

- Duclair still tracking for after ASG

- No decision on goaltender until tomorrow.

Läntisen konferenssin viidentenä oleva Kings on erikoinen joukkue. Pistesaldo on kertynyt mukavasti, mutta ero muihin samoista sijoista taisteleviin joukkueisiin tulee siinä, että sen maaliero on pakkasen puolella. Tulivoimaa löytyy riittävästi, mutta maalivahtiosasto ei ole erityisemmin loistanut, vaikka Phoenix Copley on ajoittain kelvollisesti esiintynyt. Tulokset on viime aikoina vaihdellut, mutta takaisin voittojen makuun Kings pääsi kaataen selvästi heikommat Chicagon ja Philadelphian.

LA Kings

@LAKings
Let's take a moment for Pheonix Stopley 🙇‍♂️

Kyseessä on lähdökohdiltaan erittäin runsasmaalinen parivaljakko ja myös overin suuntaan lähdetään pelivalinta suuntaamaan. Lapulle otetaan yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien. Florida on kotiyleisön edessä vahvoilla, mutta niin ailahteleva sen alakerta on ollut, että pahimmillaan, tai parhaimmillaan koko ilta tykitetään päädystä päätyyn. Myös erikoistilanteet puoltaa runsasmaalisuutta, sillä molemmilla joukkueilla ylivoima toimii selvästi alivoimaa paremmin.