NHL su 22.01. klo 01:00

Florida Panthers - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Johdattaako Barkov Floridan jälleen voittoon? Tätä tarjousta ei kannata jättää hyödyntämättä!

Ensi yönä tarjoillaan jälleen kovan tason kiekkoviihdettä, kun Florida Panthers kohtaa Minnesota Wildin. Floridan pistesaldo ei ole odotetulla tasolla, mutta viime aikoina isännät on saanut vihdoin kaivattuja tuloksia, kun viimeisistä kuudesta ottelusta on irronnut yhdeksän pistettä. Oma pääty on edelleen hieman hakoteillä, mutta tehoja syntyy nyt hyvällä tahdilla. Minnesota on myös niin ikään ollut vahvassa iskussa, vaikka se viimeisimmän ottelun hävisi Carolinan vieraana lukemin 5-2.

Kun lähdetään tarkastelemaan tulosten taakse, on kyseessä kaksi varsin erilaista joukkuetta. Florida on luodussa maaliodottamassa ollut aivan sarjan eliittiä ja vaikka se on ollut parivaljakosta runsasmaalisempi, olisi sillä ollut varaa vieläkin tehokkaampaan viimeistelyyn. Minnesota ei paikkojen luomisessa kuulu kuin vasta sarjan keskikastiin, mutta kun siirrytään toiseen päähän kaukaloa, kääntyy etu vieraille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Mark Masters

@markhmasters
Paul Maurice: "Our analytics are way better than our record. In Winnipeg, my analytics were way worse than the record so I can’t use that as an argument here (smile). I was always saying, 'Analytics don’t matter.' Now I’m saying, 'Hey, look at the analytics.'"

Iso taisto tullaan käymään tähtihyökkääjien Matthew Tkachukin ja Kirill Kaprizovin välillä. Molemmat pelaajat ovat olleet joukkueidensa hyökkäyspelin tähtiä ja se on näkynyt myös tehopisteissä – kumpikin on rikkonut jo 50 pisteen rajapyykin ja Tkachuk lähentelee jo 60 pistettä. Floridan onneksi sen ei ole tarvinnut nojata enää täysin Tkachukin tehojen varassa, vaan myös Aleksander Barkov on saanut edellisissä otteluissa hyvää tulosta aikaiseksi.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Aleksander Barkov ja kaappi numero 12 tähän kauteen! 🚨

Ja nasahti muuten tuo rannelaukaus sinne missä sinunkin isoäitisi säilyttää vanhoja Aku Ankka -sarjakuvia.

#NHLfi

Floridalla on omat vaikeutensa ollut, mutta siitä huolimatta se pystyy edelleen pelaamaan laadukasta kiekkoa ja viime aikoina myös tulokset on kääntyneet toivottuun suuntaan. Se mistä sille on pientä miinusta annettava, on mahdollinen kolmosvahti Alex Lyonin peluuttaminen. Ykkösvahti Sergei Bobrovsky vaihdettiin sivuun edellisessä ottelussa, mutta toisaalta hän ei myöskään aivan huippuvuosien tasolla ole ollut. Uhmapelaajien arviossa markkina on hieman liikaa Minnesotan puolella, joten vetovalinta lähdetään hakemaan Floridan voiton kautta. Suoralle kotivoitolle on tarjolla 2,35 kerrointa ja mikä parasta, alta näet kuinka pääset uutena asiakkaana poimimaan Galaksinolta 25e ilmaisvedon!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Floridalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Florida Panthers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 58,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.