NHL ma 24.10. klo 00:00

Florida Panthers - New York Islanders

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyödynnä karmea kerroin! Uhmapelaajat iskee apajille, kun Islanders hakee revanssia hidastuneesta Panthersista

Florida Panthers hävisi hukkaili maalipaikkoja, sössi etsikkoaikoja ja tunaroi lopulta koko Sunshine Staten taistelun pelillisesti vastaantulijana ollutta Tampa Bay Lightningia vastaan. Seuraava vastustaja New York Islanders taipui niin ikään Lightningille sunnuntain vastaisena yönä, kun pantteripaidoilla on puolestaan ollut välipäivä. Mitään lepoetua ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa kautta olemassa ja saarelaiset ovat valkukauden tuloksiaan parempi ryhmä. Erityisen tulevasta matsista tekee, että se on jo toinen keskinäinen kohtaaminen vasta vajaat pari viikkoa vanhentuneella kaudella.

Kauden avauskamppailu New Yorkissa oli Panthersin paremman viimeisteyn ansiosta ja loppunumerot olivat 1–3. Revanssinälkäinen Islanders on päässyt otteluissaan täysin riittävästi maalintekopaikoille ja ollut pääasiassa hallitsevampi osapuoli. Viidessä matsissa plakkarissa on kuitenkin vasta kaksi voittoa ja esimerkiksi viime yönä joukkue ei kyennyt ohittamaan Andrei Vasilevskia tarpeeksi usein. Tietysti pitää muistaa, että kun esimerkiksi viisi maalia kilahtaa omiin, on matseja vaikeaa voittaa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Parhaimmillaan seitsemän maalia San Jose Sharksin verkkoon ja viisi osumaa Anaheim Ducksin nuottaan laukoneella vierailijalla on kuitenkin täysi mahdollisuus Miamissa. Kauden kolmannessa kamppailussa loukkaantunut Aaron Eklblad sekä alusta saakka puuttunut Anthony Duclair jatkavat kotijoukkueelta varmuudella sivussa. Aleksander Barkov jäi puolestaan Tampa-kamppailussa jyrän alle palaten kuitenkin takaisin kehiin. Islandersilta ei tiettävästi ole ketään pudonnut, joten paras kokoonpano on käytössä. Lane Lambert saattaa tosin nostaa muutamia tuoreita jalkoja perättäisen päivän matsissa kehiin.

Kuten todettu, lepoedulla ei tässä kohtaa ole juuri väliä. On hämmästyttävää, että Panthers on yliarvioitu näin radikaalisti – joukkueelta ei kuitenkaan olla nähty maagisia esityksiä, ylivoima on takkuillut ja joukkueen nopeus on ainakin silmämääräisesti pudonnut viime kaudesta. Paul Mauricen pelikirja on toki myös hieman erilainen verrattuna siihen, mitä pantterileirissä on yleensä nähty. Isossa kuvassa vastustaja Islanders ei kuitenkaan ole järin kaukana isäntien tasolta ja revanssihenkeä on ilmassa puoliltaöin alkavassa taistelussa. Tuloksiaan parempaa Islandersia kaivetaan kupongille kovalla kertoimella (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ yllätysvalmiille New York Islandersille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – New York Islanders” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 86,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.