NHL la 25.03. klo 23:00

Florida Panthers - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Florida on ongelmissa kun huippuvireinen Rangers lyö luukut kiinni!

Lauantaina on jälleen luvassa todellinen huippukamppailu, kun kovaa taistoa pudotuspelipaikasta käyvä Florida Panthers saa vieraakseen huippuiskussa olevan New York Rangersin. Florida on viime aikoina saanut hieman taas koneita käyntiin, mutta ongelmia on edelleen eikä Itäisen konferenssin kuumimpiin joukkueisiin kuuluva Rangers tule helpolla kaatumaan.

Florida joutuu edelleen kamppailemaan kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, mikä on kauden alun odotuksiin nähden pettymys. Tärkeällä hetkellä homma on lähtenyt rullaamaan ja äskettäin isännät keräsi seitsemästä ottelusta yhtä vajaa täydet pisteet. Nyt alla on kuitenkin kaksi peräkkäistä tappiota Philadelphiaa ja Torontoa vastaan yhteismaalein 5-12. Matthew Tkachukin johdattama hyökkäys toimii riittävällä tasolla, mutta omissa kolisee aivan liikaa ja vaikka Florida selviäisi pudotuspeleihin, on se keksittävä nopeasti keino rajoittaa vastustajien pääsyä maalipaikoille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Florida Panthers

@FlaPanthers
"We have to do everything it takes... We're right in the race right now."

@JamesonCoop recaps tonight's game against Toronto » flapanthers.co/recap3-23

Rangersin seitsemän ottelun pisteputki tuli taannoin päätökseen äärimmäisen tasaisen taiston jälkeen, kun Carolina vei voiton lukemin 2-3. Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut kärvistellä – joukkueet kohtasivat heti perään uudestaan ja Rangers haki vierasvoiton lukemin 1-2. Vierailla alkaa olla kaikki valmiina pudotuspeleihin. Hyökkäyspäästä löytyy usean ketjun edestä laatupelureita, Adam Fox dominoi tuttuun tyyliin puolustuksessa ja maalivahtiosasto antaa mahdollisuuden voittaa illasta toiseen.

New York Rangers

@NYRangers
Igor.

That’s all.

Floridan ongelmat on edelleen omassa päädyssä eikä esimerkiksi tolppien välissä Sergei Bobrovsky pärjää vertailussa Igor Shesterkinille. Uhmapelaajat hyppää tällä kerralla Rangersin kelkkaan ja kupongille otetaan suoraa vierasvoittoa(1×2). Vaikka Floridan hyökkäyspelaaminen on kärkipään tasolla, on myös vieraat onnistunut viime aikoina maalinteossa kovalla tahdilla. Myös erikoistilanteet ja tarkemmin ottaen alivoima kääntyy selvästi vieraiden eduksi.