ke 29.05. klo 03:00

Florida Panthers - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangers askeleen lähempänä finaalia – vieläkö kuuma maalivahti pelastaa, vai tasoittaako Florida sarjan?

Florida Panthersin sekä New York Rangersin välistä ottelusarjaa jatketaan jälleen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kotikaukalossa Florida on suosikki, mutta myös paineet on tällä hetkellä isäntien puolella, sillä ensimmäisen vierasryöstön jälkeen on tullut kaksi kertaa takkiin ja tappio tästä matsista ja 1-3 tilanteessa paluu Rangersin kotihalliin olisi melkoinen vuori kiivettäväksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sarjan ensimmäisessä matsissa Florida onnistui vieraissa nollaamaan Rangersin lukemin 0-3, mutta sen jälkeen Rangers käänsi kaksi pienen marginaalin ottelua itselleen jatkoajan kautta. Ensin mentiin käsi kädessä, mutta viimeisimmän 4-5 lukemiin päättyneen ottelun Florida olisi kieltämättä voinut kääntää itselleen – laukaukset maali kohti kirjattiin Floridalle peräti 37-23. Rangers sai isoja onnistumisia aivan kovimman kärjen takaa, kun Alexis Lafreniere sekä Barclay Goodrow onnistuivat molemmat maalinteossa kahdesti. Lisäksi Igor Shesterkin oli tolppien välissä loistava.

New York Rangers

@NYRangers
Igor Shesterkin. That is all.

Toistaiseksi sarjassa erikoistilanteet on kääntynyt Floridan suuntaan, joka on osunut ylivoimalla kolmesti. Rangers vielä odottaa ensimmäistä ylivoimamaalia, mutta kolmannessa ottelussa verkko heilui kerran alivoimalla. Molemmista leireistä löytyy pelaajia jotka osaa niin sanotusti hämmentää, joten ei yllättäisi mikäli tunteet kuumenisi enemmänkin. Vähemmän yllättäen Rangersin kapteeni Jacob Trouba on noussut jälleen otsikoihin eikä erityisen hyvässä valossa – tällä kerralla hän selvisi Evan Rodriguesiin kohdistuneesta taklauksesta sakoilla.

Sportsnet

@Sportsnet
Jacob Trouba has been fined $5,000 for elbowing Evan Rodrigues, per @NHLPlayerSafety.

Tappiosta huolimatta Florida pelasi viimeisimmässä ottelussa parhaan pelinsä maalitilanteiden valossa, joten mikäli nousujohteisuus jatkuu, voi sarja hyvinkin tasoittua illan päätteeksi. Uhmapelaajat on kuitenkin todella tasaväkisen sarjan kannalla ja kun Floridan kertoimet on lähtenyt painumaan jo alas, on haettava vastapeliä Rangersin kautta. Lopullinen vierasvoitto(ML) kelpaa kupongille 2,41 kertoimella.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – New York Rangers ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.