su 02.06. klo 03:00

Florida Panthers - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä kesän Stanley Cup -voittaja? Florida Panthers on täysin ylivoimainen!

Florida Panthers on ollut pelillisesti hämmästyttävän paljon edellä New York Rangersiin verrattuna. Pantterilauma on ollut käytännössä katsoen etevämpi jokaisessa ottelussa, vaikka vierailija on pari voittoa saanut. Erityisesti kotiyleisönsä edessä floridalaisjoukkue on ollut ylivoimainen. Onko tehokkaasti sarjassa vähistä paikoistaan viimeistellyt Rangers sattumansa käyttänyt?

*Jopa satasella helppoa! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Heti aluksi pitää todeta, että Paul Maurice on vienyt taktisesti Peter Laviolettea ja Rangersia kuin litran mittaa. Rangersin voitot ovat tässä sarjassa olleet todella onnekkaita ja on pieni ihme, että joukkue roikkuu yhä mukana – niin paljon parempi Panthers on kokonaisvaltaisesti ollut. Igor Šeštjorkin on jälleen kuudennessa kamppailussa paljonvartijana Floridan vyöryessä kuudennessa ottelussa päälle kuin yleinen syyttäjä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
We'll take it 👍

Tasakentällisin Panthers on pystynyt luomaan noin tuplasti laadukkaita maalipaikkoja Rangersiin verrattuna, joten sen ennakkosuosikin asema ei ole kovin suuri ihme. Kotikerroin voisi olla matalampikin – onnenkantamoisia ei Rangersille ole loputtomiin saakka tarjolla. Sergei Bobrovski isäntien maalilla pelaa niin ikään vahvaa kevättä ja on ollut hivenen virkaveljeään Šeštjorkinia terävämpi tässä sarjassa.

Pelivalinnaksi naulataan kotivoitto – Panthers on vahvasti matkalla Stanley Cup -finaaliin. Vastustajaksi on juuri nyt vahvimmin tyrkyllä Edmonton Oilers, mutta kyseinen sarja jatkuu vasta maanantaiyönä. Voi olla, että Dallas Starsilla on vielä sananen sanottavanaan! Tulipa Panthersille vastaan kumpi tahansa, on joukkue tällä hetkellä kovin kandidaatti voittamaan koko roskan.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Florida Panthers (1X2)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.