NHL to 30.12. klo 02:00

Florida Panthers - New York Rangers

Korona ei säästä ketään NHL:ssä! Mätetäänkö myös Floridassa enemmän maaleja kuin laki sallii?

Pitkältä tuntunut odotus on pian ohi myös Florida Panthersin ja New York Rangersin osalta, kun joukkueet pääsevät irti torstain vastaisena yönä. Kuten muuallakin NHL:ssä, myös näissä joukkueissa on useampia pelaajia koronaviruksen takia sivussa. Kummallekaan ryhmälle ei kuitenkaan ole merkittävää etua tarjolla vallitsevasta tilanteesta tässä kamppailussa.

Florida Panthers oli ennen pakotettua pelitaukoa huonossa vireessä ja kärsi kolme perättäistä tappiota. Voisi sanoa, että huili ei välttämättä tehnyt pantteripaidoille pahaa. Vierailla oli marraskuun lopussa ja joulukuun alkupuolella hieno seitsemän ottelun voittoputki, mutta kuudessa viimeisimmässä ottelussaan se on voittanut ainoastaan kahdesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

New York Rangers joutuu otteluun Panthersia vastaan ilman loukkaantunutta Sammy Blaisia sekä sairastumisten vuoksi sivussa olevia Jarred Tinordia, Ryan Lindgreniä ja maalivahti Aleksadr Georgijeviä. Toinen maalivahti Igor Šestjorkin on kuntoutunut ja tämä pelannee jo Floridassa. Isännillä Mason Marchment, Noel Acciari sekä Markus Nutivaara ovat yhä loukkaantumisten vuoksi sivussa. Sairastumisten vuoksi poissa ovat Jonathan Huberdeau sekä Olli Juolevi.

Kuten todettu, kumpikaan joukkueista ei erityisemmin loistanut ennen taukoa, mutta nyt ryhmät ovat saaneet harjoitella melko hyvin ja valmistautua tulevaan koitokseen rauhassa. Chris Kreider totesi tiistaina haastattelussa, että Rangers-joukkueessa fiilis on lähes sama kuin kauden alussa ja intoa piisaa.

Pantterimiehistön otteluissa on syntynyt tällä kaudella melkoisesti maaleja, kun se on yksi kaikista maalirikkaimpia kamppailuita NHL:ssä pelaavista ryhmistä. Keskimäärin osumia on mätetty yli 6,5 ottelua kohden. Rangersinkaan ei ole täysin maalittomia otteluita tarvinnut pelailla, kun kaappeja on 30 ottelussa nähty keskiarvolla 5,43 per ottelu.

Pelivalinnaksi viritellään, että osumia syntyy vähintään seitsemän kappaletta (yli 6,5). Pelituntuma saattaa alussa olla jokseenkin hakusessa. Esimerkiksi viime yön matseissa saatiin hyvää näyttöä siitä, mille voi maalisarakkeissa näyttää pienen tauon jälkeen joukkueiden hypätessä takaisin täyteen vauhtiin. Kolmessa ottelussa syntyi kevyet 33 maalia.

Nimenomaan kovaa tempoa ja päästä päähän -lätkää on odotettavissa nopeasti kääntävien ryhmien välillä Floridassa. Idea saattaa olla osaltaan kadoksissa, mutta kyllä se siitä tasaantuu. Peli-idea ja -kohde ovat hyvinkin tallessa, melkein taskussa saakka jo. Avaa tili Unibetille ja betsaa markkinoiden parhaalla kertoimella.

10 euroa pelirahaa