NHL to 20.10. klo 02:30

Florida Panthers - Philadelphia Flyers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Flyersilla tulee seinä vastaan? Panthersin voitto maistuu kotiavaukseen!

Tulevana yönä tuloksellisesti vahvasti kauden aloittanut Philadelphia Flyers matkaa valtavana ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Florida Panthersin vieraaksi. Lyhyellä otannalla Flyers on varmastikin yllättänyt monet, mutta nyt se joutuu kohtaamaan väsyneillä jaloilla yhden sarjan hyökkäysvoittoisimmista joukkueista. Vieraiden tilanne ei ole niin ruusuinen mitä tulokset antaa ymmärtää.

Floridan kausi on alkanut kolmella vierasottelulla, joista kaksi ensimmäistä päättyi voittoon. Kesällä isossa siirrossa Floridan suuntaan tullut Matthew Tkachuk on aloittanut uudessa joukkueessa vahvasti ja tälläkin kaudella kotijoukkueelta voidaan odottaa maalirikasta runkosarjaa. Puolustuspäässä on Floridan suurimmat kysymysmerkit varsinkin MacKenzie Weegarin lähdettyä, mutta Flyersin tasoista joukkuetta vastaan kissapedot tuskin joutuu kauaa omissa pyörimään.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Florida Panthers

@FlaPanthers
Tomorrow tho 🫡

Monet arveli ennen kautta Flyersia sarjan häntäpäähän, joten odotuksiin nähden startti on ollut loistava. Se on voittanut kaikki kolme ottelua ja kahdessa edellisessä ottelussa se on noussut kahden maalin tappioasemasta voittoon. Jutun juoni piileekin siinä, että tulokset ja peliesitykset eivät ole menneet käsi kädessä. Kolmessa ottelussa kaikesta 5vs5 pelattaessa luodusta maaliodottamasta Flyers on kerännyt ainoastaan noin 40% – ilman selvää parannusta seinä voi tulla nopeasti vastaan.

JFresh

@JFreshHockey
NEW PERK: The Team Stats dashboard is now up and running.

It'll update every morning, but if you're a Penguins fan you might want to just enjoy it how it is right now...

Flyersilla on rankka matsi alla ja lisäksi on hyvä muistaa, että vieraiden sairastupa on myös melkolailla täynnä. Sivussa ovat muun muassa Sean Couturier, Ryan Ellis, Rasmus Ristolainen sekä mahdollisesti edelleen Cam Atkinson. Maalilla Carter Hart on aloittanut jokaisen ottelun, mutta peräkkäisten pelipäivien takia on hyvä jättää pieni mahdollisuus sille, että vasta viidessä NHL-ottelussa esiintyneelle Felix Sandströmille annettaisiin vastuuta.

Florida on perustasoltaan valtavasti vieraita edellä ja se pääsee myös paremmin levänneenä yön taistoon. Kyseessä on myös Floridan ensimmäinen ottelu kotona, mikä varmasti sytyttää viime kaudella hävyttömiä maalimääriä kotiyleisön edessä takoneen miehistön. Uhmapelaajat iskee maksimipanosta Flyersin voittokulun päättymiselle – itse pelivalintana toimii Florida -1,5 kertoimella 1,84.