ti 30.04. klo 02:00

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay ei ollut valmis kesälomille – vieläkö sarja jatkuu, vai iskeekö Florida sarjan poikki kotiyleisön edessä?

Tampa Bay Lightning ei ollut vielä valmis kesälomille, vaan joukkue venytti vielä sarjan ainakin viidenteen otteluun, joka siirrytään jälleen pelaamaan Florida Panthersin kotiyleisön eteen. Florida onnistui kolmessa ensimmäisessä ottelussa kääntämään tiukat tilanteet itselleen ja vaikka yksi takaisku tulikin, on Floridan tilanne jatkopaikkaa ajatellen edelleen erinomainen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tampa Bay tuli ryminällä sarjan neljänteen otteluun ja se onnistui heti avauserässä kolmesti maalinteossa. Floridalta sopi odottaa ryhtiliikettä ja sellaisen se myös teki toisessa erässä iskien kolme maalia, mutta Tampa Bayn Brandon Hagel piti vielä johtoaseman isännillä illan toisella osumallaan. Tampa Bayn tähdet oli liekeissä koko illan ja kolmannessa erässä Steven Stamkos iski lukemiksi 5-3 ja vielä Nick Paul kaunisteli myöhemmin lukemia ylivoimalla. Stamkosille saldoksi jäi 2 maalia, Brayden Point keräsi tehot 1+2 ja Nikita Kucherov sekä Victor Hedman nappasivat kolme maalisyöttöä.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
PLAY IT ON REPEAT 🔂

Tampa Baylla tehot kasaantuu todella suurelta osin kirkkaimpien tähtien ympärille ja kärkiketju astui tärkeällä hetkellä esiin. Sen lisäksi maalilla Andrei Vasilevski onnistui vihdoin viemään oman kamppailunsa Sergei Bobrovskya vastaan, joka kieltämättä ei ollut aivan parhaimmillaan. Kokoonpanorintamalla asetelma on kääntynyt hiljalleen Tampa Bayn eduksi, sillä se sai erittäin tärkeän puolustajan Mikhail Sergachyovin takaisin takalinjoille. Floridalta puolestaan ainakin hyökkääjä Sam Bennett on yhä sivussa.

Yksi ottelu ei vielä itsessään voimasuhteita valtavasti heilauta, mutta Tampa Bay sai vihdoin voittotilin auki, mikä olisi voinut tapahtua jo aikaisemmin. Florida on yhä suosikki, mutta Betsamigon tarjoamalla 2,50 kertoimella on napattava pieni betsi Tampa Bayn puolesta lopullisen voiton muodossa(ML).

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.