NHL pe 31.12. klo 02:00

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Epätoivoiset ajat vaativat erikoisia ratkaisuja – Tampa Bay Lightningilla molemmat maalivahdit ovat koronassa

Floridassa pelataan hekumallinen paikalliskamppailu perjantain vastaisena yönä. Panthers palasi edellisenä päivänä voitokkaasti pelitauolta tiukassa väännössä New York Rangersia vastaan. Tampa Bay Lighnting puolestaan on saanut palautua omasta kamppailustaan Montreal Canadiensia vastaan päivän pidempään. Molemmilla joukkueilla on yhä koronapoissaoloja, mutta positiivisiakin uutisia kuuluu toisinaan.

Tampa Bay Lightning sai pitkään sivussa olleen tähtihyökkääjänsä Brayden Pointin takaisin kokoonpanoon edellisessä ottelussaan, jossa se voitti jatkoajalla Montreal Canadiensin 5–4-numeroin. Runsasmaalisella kamppailulla palasi myös isäntäjoukkue Florida Panthers, joka kaatoi päivää myöhemmin New York Rangersin 4–3-numeroin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vierailla on valmennusjohtoa myöden joukkueen henkilöstöä koronassa ja pelaajistossa tämä tarkoittaa AHL:stä vastikään nostetun Andrej Sustrin, Erik Cernakin, Andrei Vasilevskin, Brian Elliottin sekä Mikhail Sergatšovin ja Anthony Cirellin puuttumista kokoonpanosta. Lisäksi sivussa ovat loukkaantuneet Nikita Kutšerov ja Erik Cernak, joista jälkimmäisellä on tiettävästi myös korona kaiken muun hyvän lisäksi.

Maxime Lagace torjui edellisessä ottelussa Lightningin maalilla sangen vaihtelevasti, joten nähtäväksi jää hyppääkö ruotsalaisnuorukainen Hugo Alefelt maalille paikallisväännössä. Tampa Bayn tilanne on kuitenkin melko huolestuttava sillä molempien maalivahtien lisäksi joukko ehdottomia avainpelaajia kärsii koronaviruksesta.

Floridalla poissa ovat tällä tietoa ainoastaan Noel Acciari, Markus Nutivaara sekä koronasta kärsivä suomalaispuolustaja Olli Juolevi. Melko paljon paremmalta vaikuttaa isäntäjoukkue Panthersin pelaajatilanne ja se painaa tässä maailmanmenossa enemmän kuin moni muu asia. Nähtäväksi jää, miten käy, mutta eipä tässä oikein muuta voi povata kuin kotivoittoa.

1X2-markkinassa kotivoitolle saadaan niin hyvä kerroin, että panokset ladataan piippuunsa ja lähdetään noutamaan helpot massit pois. Toivottavasti matsi pelataan, jotta päästään rikastumaan – kun kerrankin ollaan ajoissa liikkeellä. Avaa pelitili ComeOnille ja ota helpot pois tai pelaa pikana ja kotiuta voitot ilman mitään viivettä!

10 euroa pelirahaa