to 11.05. klo 02:00

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toisen kierroksen iloa ei kauaa kestänyt – Florida lähettää Toronton kesälomille!

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella on ensimmäistä kertaa sarja katkolla, kun Florida Panthers yrittää lähettää Toronto Maple Leafsin kesälomille. Toistaiseksi tarjolla on ollut tuloksellisesti pienen marginaalin otteluita, mutta jokaisella kerralla Florida on ollut askeleen edellä ja onnistunut löytämään heikkouksia Toronton puolelta. Toronton supertähdet on pysynyt pimennossa ja mikäli heräämistä ei tapahdu, ei ensimmäistä kertaa vuosiin ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääseminen kovinkaan paljoa lohduta.

Kahden kovan vierasvoiton jälkeen Floridan meno ei hyytynyt kotiyleisön eteen päästyään. Toronto tosin aloitti tekemällä avausmaalin Sam Laffertyn toimesta, mutta valitettavasti toisen erän alussa Ilya Samsonov joutui jättämään kaukalon ja maalille luisteli Joseph Woll. Alku ei olisi huonompi voinut olla, sillä Florida pääsi välittömästi tasoittamaan ylivoimalla. Lopulta varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2 ja jatkoaikaa ei ehditty kauaa pelata kunnes Sam Reinhart piti vieraiden puolustusta pilkkanaan iskien voittomaalin ajassa 63.02.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brady Trettenero

@BradyTrett
Sam Reinhart scores the OT winner. What a sequence by the Panthers

Vaikka nykyinen tilanne ei missään nimessä todennäköinen skenaario ollut sarjaan lähdettäessä, ei Toronton kompurointia voi varsinaisesti yllätyksenä pitää. Avauskierroksella Tampa Bayta vastaan Toronto ei voitoista huolimatta varsinaisesti kuskin paikalla ollut ja puolestaan Floridan taso ei ole niin huono, mitä puhtaasti runkosarjan tuloksista olisi voinut päätellä. Florida on onnistunut pitämään hyökkäyspäässä tason korkealla ja samaan aikaan Sergei Bobrovsky on nostanut omaa tasoaan ollen yksi pudotuspelien parhaista kassareista.

Florida Panthers

@FlaPanthers
"Hockey is fun"

- Sergei Bobrovsky

Toronto on kaivanut jo sen verran syvän kuopan, että sieltä ei enää nousta. Floridalla on todellinen hurmos päällä ja Uhmapelaajat lähtee hakemaan sarjalle päätös Floridan suoran voiton muodossa. Lisäksi kokoonpanorintamalla suurimmat kysymysmerkit on Toronton yllä, sillä maalilla aloittaa näillä näkymin kolmosvahti Woll. Woll on NHL:ssä vielä varsin kokematon maalivahti ja nyt hänet laitetaan todella kovaan paikkaan. Toronto ei siis pysty edes maalivahtiosastolta repimään etua itselleen.