NHL ke 06.04. klo 02:00

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs

Maaliahneet Florida Panthers ja Toronto Maple Leafs kohtaavat!

Tällä kaudella kovalla tahdilla maaleja paukuttaneet Florida Panthers ja Toronto Maple Leafs kohtaavat Floridassa. Joukkueet kohtasivat reilu puolitoista viikkoa sitten Torontossa ottelussa, jonka isäntäjoukkue Maple Leafs vei nimiinsä lopulta 5–2-lukemin. Leafs onkin ollut tämän jälkeen voittamaton. Joukkue saapuu kuitenkin Panthersin vieraaksi väsyneenä, sillä kanadalaisryhmä vieraili Tampa Bay Lightningin vieraana edellisenä iltana.

Kotijoukkue Panthers majailee itäisen konferenssin kärjessä. Joukkue on iskenyt tällä kaudella hurjat 287 täysosumaa. Panthers onkin napannut voiton neljästä edellisestä ottelustaan. Näissä otteluissa joukkue on heiluttanut verkkoa yhteensä 23 kertaa. Panthers lähtee varmasti tulevaan otteluun äärimmäisen aktiivisesti ja hyökkäysvoittoisesti, sillä joukkue pyrkii hyödyntämään Leafsin puolustuksen rasituksen edellisestä kamppailusta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kyseenalaisesta maalivahtitilanteesta huolimatta Leafs on esittänyt viime aikoina loistavia otteita. Joukkue on voittanut viisi edellistä kamppailuaan. Leafs on voittanut otteluita nimeenomaan tehokkaan viimeistelyn kautta. Edelliseen viiten otteluun Leafs on iskenyt peräti 30 maalia. Tampan verkkoon hattutempun iskenyt Auston Matthews on ollut täysin pitelemätön illasta toiseen ja tähtisentteri tulee varmasti aiheuttamaan päänvaivaa myös Panthersin puolustukselle.

Molempien joukkeiden hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan ehdotonta eliittiä. Erityisesti Leafs on viime aikoina iskenyt maaleja liukuhihnalta. Samaan aikaan molempien ryhmien puolustuspelissä on parantamisen varaa. Aaron Ekbladin poissaolo on näkynyt Panthersin takalinjoilla ja Leafsin puolustus- ja maalivahtipeli on ollut koko kauden ailahtelevaista. Uhmapelaajat uskoo vauhdikkaan hyökkäyspelaamisen jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä yli 6.5 täysosumaa.

10 euroa pelirahaa