NHL su 24.04. klo 02:00

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs

Onko Toronto toipunut murskajaisista? Vastustaja ei ainakaan helpotu, kun vastassa on Florida Panthers!

Florida Panthers kohtaa sunnuntain vastaisena yönä rankan turpasaunan Tampassa edellismatsissaan kärsineen ja repaleisen Toronto Maple Leafsin. Isäntä on hurjassa 12 ottelun voittoputkessa, eikä sen hurja taso ole heitellyt. Pantteripaitojen keskitason suoritus on käsittämätön – joukkue on mättänyt tällä kaudella maaleja kirkkaasti yli neljän maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Kotijoukkueen pelaajatilanne on hyvä, mutta samaa ei voi sanoa vierailijasta. Petr Mrazek on yhä sairastuvalla Ondrej Kasen sekä Rasmus Sandinin tavoin. Jake Muzzinin pelaaminen on kysymysmerkki Auston Matthewsin tavoin. Molemmat ovat sellaisia palasia, jotka Toronto ehdottomasti kaipaisi takaisin kehiin. Tampa Bay Lightning vastaan tulleessa 8–1-nöyryytyksessä kumpikaan ei pelannut, mikä nyt eskaloitui ikävällä tavalla vaahteralehtipaitojen kannalta – ainoastaan poissaoloista ei toki tämä jäänyt kiinni.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Panthersilla ainoastaan Markus Nutivaara ja Aaron Ekblad jatkavat pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla. Carter Verhaege saattaa olla sivussa Noel Acciarin tavoin, mutta merkittäviä muutoksia ei sairastilanteessa ole. Isäntä kaatoi edellisessä ottelussaan niin ikään kotonaan Detroit Red Wingsin kotonaan 5–2-numeroin, joten joukkueet lähtevät sunnuntaiyöhön melkolailla vastakkaisista lähtökohdista.

On todella vaikeaa uskoa siihen, että Toronto Maple Leafs katkaisisi isäntien hurjan voittoputken ja yllättäisi pantterilauman vieraskentällä – vieläpä ilman tärkeitä syömähampaitaan ja Tampa Bay Lightningin tarjoileman šokkihoidon jälkeen. Pelivalinnaksi otetaan kotivoittoa (1×2) ja isolla panostuksella.

10 euroa pelirahaa