NHL su 11.06. klo 03:00

Florida Panthers - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Florida on taas elossa! Lyödäänkö sarja tasoihin, vai koituuko jäähyily Floridan kohtaloksi?

NHL:ssä finaalisarja jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Hetken jo näytti siltä, että Vegas marssii vastustamattomasti kohti mestaruutta, mutta niin vain Florida kampesi takaisin sarjaan kaventamalla sarjan kotiyleisön edessä. Edelleen Floridalla on iso vuori kiivettävänä, mutta jälleen sarja on täysin auki. Edellisessä ottelussa jäätiin ensimmäistä kertaa alle kuuteen maaliin, mutta mistään nyhjäyksestä ei ollut kyse ja jälleen Uhmapelaajat lähtee kokeilemaan vetoja runsasmaalisuuden kautta.

*Tsekkaa vihje loppuun ja lunasta 30€ ilmaisveto!

Florida oli kolmannessa ottelussa lähes pakkovoiton edessä ja matsi lähti hyvin liikkeelle, kun puolustaja Brandon Montour iski jo pudotuspelien seitsemännen osuman. Seuraavat kaksi maalia meni kuitenkin Vegasin suuntaan, kun vieraiden ylivoima rankaisi Floridan tuhlatessa omat paikkansa. Kolmannessa erässä Matthew Tkachukin osuma tasoitti jälleen tilanteen ja lopulta ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun Carter Verhaeghe laukoi kiekon ohi Adin Hillin. Kyseessä oli Floridalle pudotuspelien seitsemäs jatkoaika ja se on voittanut niistä jokaisen.

NHL Network

@NHLNetwork
THE CATS ARE ALIVE!!!

Carter Verhaeghe wins it in overtime!

@FlaPanthers | #TimeToHunt | #StanleyCup

Floridan kannalta elintärkeää oli se, että Tkachuk onnistui vihdoin pysymään poissa boksista. Tähtihyökkääjä oli alustamassa Floridan ensimmäistä maalia ja vastasi itse 2-2 tasoituksesta, jolla hän nousi pudotuspelien pistepörssin jaetulle kärkisijalle Dallasin Roope Hintzin kanssa. Joukkueen kurinalaisuus on edelleen isäntien suurin huolenaihe, sillä toistaiseksi erikoistilanteissa Vegas on dominoinut sarjaa. Jäähyminuutteja on jaettu todella paljon ja kolmeen otteluun ylivoimamaalit on merkattu 6-0 Vegasin hyväksi.

Vaikka panokset on valtavat, ei se ole näkynyt kummankaan joukkueen otteissa liiallisena varovaisuutena. Kahteen ensimmäiseen otteluun maaleja taottiin hyvällä tahdilla ja kolmannessakin ottelussa maalipaikkoja olisi ollut yhdelle tai kahdelle lisäosumalle. Vetovalinnaksi otetaan yli 5,5 maalia, jolle tarjoillaan XLBetillä 1,80 kerrointa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Florida Panthers – Vegas Golden Knights yli 5,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.