NHL pe 28.01. klo 02:00

Florida Panthers - Vegas Golden Knights

Florida Panthers mättää kotonaan käsittämättömällä tahdilla maaleja! Irtoaako taas murskavoitto?

Florida Panthers pääsee pitkästä aikaa pelaamaan Sunshine Stateen ja kotiyleisölleen. Viiden ottelun vieraskiertue sujui pääasiassa mallikkaasti, mutta kotonaan joukkue on ollut käsittämättömän kova. Vegas Golden Knights ei ole pystynyt viime aikoina suorittamaan tasaisen vakuuttavasti, eikä ennuste tulevallekaan ottelulle ole järin valoisa.

Vegas Golden Knights on ollut yllättävän surkea alivoimajoukkue tällä kaudella (78,5%), kun taas Floridan yli 20-pinnainen ylivoima on myllyttänyt seitsemän ottelun kotivoittoputken aikana tehokkaasti yli maali per ottelu keskiarvolla. Samaisella otannalla isäntä on tintannut kiekon pussiin peräti 45 kertaa, mikä on käsittämätön lukema. Keskiarvoksi muodostuu lähes kuusi ja puoli maalia per ottelu! Nähtäväksi jää jatkuuko sensaatiomainen kotivire, mutta itseluottamus on varmuudella tapissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vegas Golden Knights on voitannut vain kahdesti kuuden kamppailun otannalla. Viimeisimmässä kamppailussa joukkue haastoi miehekkäästi Carolina Hurricanesia, mutta joutui lopulta taipumaan 4–3-jatkoaikatappioon hyvästä kolmannen erän nousustaan huolimatta. Seuraava haaste on todella valtava, sillä vastassa on yksi kokonaisvaltaisesti kovimmista ryhmistä koko NHL:ssä.

Florida Panthers palaa kotiin viiden ottelun vierasreissultaan, joka sujui pääasiassa mallikkaasti. Viimeisimmässä ottelussa pantteripaidat kaatoivat Winnipeg Jetsin suvereenilla esityksellä. Vaikka isäntä hätyytteli jossain vaiheessa tulostaululla floridalaisia, oli ottelun komento koko ajan floridalaisilla. Vierasvoittoon numeroin 3–5 päättyneen ottelun voittomaalista vastasi Carter Verhaege.

Isännillä ei tiettävästi ole uusia loukkaantumisia ja Jonas Johansson sekä Gustav Forsling ovat yhä Covid-menettelyssä – ainakin torstaiaamun tiedon mukaan. Vierailla Reilly Smith puuttuu koronatartunnan takia, minkä lisäksi Max Pacioretty sekä Alec Martinez ovat yhä poissa. Jack Eichelin ritaridebyytistä ei vieläkään ole tietoa.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto ja nyt mennään ALL IN (1X2). Florida Panthers on tällä hetkellä käsittämättömän vahvassa iskussa ja kotiin palatessaan se saa varmasti lisävirtaa. Uhmapelaajat uskoo, että dominanssi jatkuu ja heittää betsit sisään FansBetille, joka tarjoaa loistavan tarjouksen kaikille uhmakkaille!

Ota Floridasta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Floridan kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Floridan lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA PANAMAA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa