NHL to 12.05. klo 02:30

Florida Panthers - Washington Capitals

Washington laittaa Floridan jälleen ahtaalle!

Kovinkaan moni tuskin odotti, että Florida Panthersin ja Washington Capitalsin väliseen viidenteen otteluun lähdettäisiin tasatilanteesta. Washington on onnistunut piinaamaan Floridaa odotettua paremmin ja oli jopa lähellä, että myös viimeisin ottelu olisi Washingtonille kääntynyt. Washington on osoittanut kykynsä, mutta saiko edellisen ottelun loppuhetkien nousu Floridaan uutta virtaa?

Monet odotti tästä sarjasta ylijuoksua ja runkosarjan perusteella se ei olisi yllättänyt, mutta tosipaikan tullessa Florida on kaivanut itselleen kuoppaa. Florida voi olla esityksiin nähden jopa tyytyväinen tasatilanteeseen. Washington ei nimittäin ole myöskään loistanut, mutta se on käyttänyt Floridan heikot esitykset hyödykseen. Kotiyleisön edessä Washington vei ensimmäisen matsin tylysti lukemin 6-1, mutta jälkimmäisessä Florida oli vahvempi. Washington oli kuitenkin lähellä voittoa, mutta Sam Reinhart tasoitti matsin pari minuuttia ennen loppua ja jatkoajalla Florida vei voiton.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Floridalle neljännen ottelun voitto oli äärimmäisen tärkeä. Odotuksiin nähden heikoista suorituksista huolimatta Florida pääsee takaisin kotiyleisön eteen kelvollisessa tilanteessa, sillä maalipaikkojen osalta se oli edellisessä matsissa selvästi edellä. Valtava huoli isäntien kannalta on edelleen erikoistilanteet. Neljän ottelun jälkeen Florida edelleen metsästää ensimmäistä ylivoimaosumaa, kun puolestaan Washingtonilla niitä on jo viisi.

Vetojen osalta hypätään jälleen Washingtonin kelkkaan. Edellisen ottelun kääntyminen Floridan suuntaan loppuhetkien maalilla saattoi hyvinkin olla käänteen tekevä asia tälle sarjalle, mutta siitä huolimatta Uhmapelaajat näkee sarjan edelleen aavistuksen verran markkinaa tasaisempana. Florida otti askeleen oikeaan suuntaan, mutta se on silti ollut odotuksia selvästi heikompi. Lapulle kelpaa Washingtonin lopullinen voitto 2,90 kertoimella.

10 euroa pelirahaa