NHL ke 16.11. klo 02:00

Florida Panthers - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Varokaa! Barkov ja kumppanit tarjoaa Washingtonille sellaisen löylytyksen, että heikompia hirvittää!

Florida Panthers kohtaa tulevana yönä Washington Capitalsin. Vierailla loukkaantumishuolet on tehnyt isoa vahinkoa ja pelillinen taso on ollut todella heikko. Florida puolestaan ei ole vielä aivan viime kauden tasoista tykitystä järjestänyt, mutta maalipaikkoja syntyy hyvällä tahdilla ja se pystyy hallitsemaan otteluita, joten ketsuppipullo vain odottaa räjähtämistä. Alexander Barkov ei ole vielä päässyt tehopisteiden aivan huippulukemiin, mutta uusi hankinta Matthew Tkachuk on ollut vähemmän yllättäen loistava.

Kun joukkueiden suoritteita verrataan pelkästään toteutuneiden maalien osalta, ei ero ole kovinkaan suuri. Sitten kun mennään tarkemmin esimerkiksi maaliodottamiin, tulee selväksi, että kenttätapahtumissa kotijoukkue on ollut monta potkua edellä. Panthers kuuluu maaliodottamien osalta aivan sarjan kärkipäähän, kun puolestaan Washington on alemmassa keskikastissa. Floridan kohdalla materiaali on kuitenkin niin laadukas etenkin hyökkäyssuuntaan, että samanlaisilla otteilla tulokset varmasti paranee ajan kanssa. Iso selittävä syy vaisuihin tuloksiin on heikko erikoistilannepelaaminen ja kyseessä on harvoja osa-alueita, jossa Washington kestää vertailun.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

JFresh

@JFreshHockey
Something I forgot to post yesterday:

Team Goal Share on Special Teams (PP and PK) - November 14

Capitalsin kohdalla osittainen syy heikkoihin peliesityksiin on ollut huono tuuri loukkaantumisten kanssa. Esimerkiksi viimeisimmästä ottelusta sivussa oli pitkäaikaispotilaiden Nicklas Bäckströmin ja Tom Wilsonin lisäksi sivussa muun muassa Connor Brown, Dmitry Orlov, T.J. Oshie ja Beck Malenstyn. Lisäksi Nicolas Aube-Kubel on pelikiellossa. Orlov on mahdollisesti pian pelikunnossa, mutta kokonaisuudessaan ei ihmetytä, että tulokset ei ole ollut toivotulla tasolla.

Kotivoiton kertoimet on jo hieman laskuun päin, mutta vielä ehtii tuutata betsit sisään. Myös suoravoitto kelpaa, mutta tällä kerralla painetaan rohkeasti -1,5 tasoituksella, jolle päästään poimimaan Mr Greeniltä erittäin maistuva 2,32 kerroin. Washingtonille voidaan antaa etu erikoistilanteissa, mutta ei se niissäkään kuulu missään nimessä aivan sarjan kärkipäähän – toki vieraat on selvästi paremmilla sijoilla kun Panthers. Isännät tulee hallitsemaan ottelua tasakentällisin, joten niin kauan kun ottelusta ei muodostu erikoistilanneharjoituksia, on Floridalla loistavat saumat tarjota kotiyleisölle viihdettä koko rahalla.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Expected Goals For % - November 13