NHL ke 04.05. klo 02:30

Florida Panthers - Washington Capitals

Onko Washingtonista haastamaan valtavan tulivoiman omaavaa Floridaa?

Ensi yönä on aika iskeä lisää pudotuspelisarjoja tulille ja huikean runkosarjan pelannut Florida Panthers saa kotiluolassa vastaan Washington Capitalsin. Florida on yksi suurimmista suosikeista mestariksi ja siispä se lähtee myös selvänä suosikkina tähän sarjaan. Hyökkäyspään leveydessä vieraat jää vertailussa jälkeen, mutta Uhmapelaajat uskoo Washingtonin pystyvän laittamaan kovasti vastaan avausottelussa.

Floridan osalta runkosarja oli fantastinen ja suurta etua joukkue sai takomalla tulosta hyökkäyspäässä neljän ketjun voimin. Nyt peli tiivistyy ja sitä vaaditaan myös Floridalta. Suuri kysymys on, kuinka hyvin Florida pystyy tarvittaessa lyömään puolustuspään tukkoon? Kotiyleisön tuki tulee antamaan Floridalle hyvät lähtökohdat alkuun, sillä runkosarjan lopulla Florida hävisi viimeisen kotiottelun rumasti lukemin 4-8, mutta sitä ennen se poistui kotona jäältä 11 kertaa putkeen voittajana. Iso asia isännille on, että Aaron Ekbladin paluu on jo oven takana, mutta häntä ei välttämättä nähdä vielä ensimmäisessä taistossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Runkosarjan heikoista viimeisistä otteluista huolimatta pudotuspelien alkaessa kokenutta Washingtonia voidaan pitää ihan kelvollisena haastajana. Puolustussuuntaan maaliodottamat näytti runkosarjan osalta lupaavilta, mutta maalivahtipeli tulee olemaan etenkin valtavan tulivoiman omaavaa Floridaa vastaan iso kysymysmerkki. Kärkinimet pystyy viimeistelemään yli odotusten ja kääntämään pienet marginaalit vieraille, mutta pystyykö Vitek Vanecek tai Ilya Samsonov maalilla samaan?

Florida on selvä suosikki, ei kahta sanaa. Washingtonin kärkiketjuista ei tulivoimaa puutu, mutta maalikarkeloihin se ei silti halua joutua. Uhmapelaajat odottaa kuitenkin alkuun aavistuksen markkinaa tasaisempaa vääntöä, joten pelivalinnaksi poimitaan Washingtonin lopullista voittoa, jolle on tarjolla 2,90 kerrointa. Mitään jättipanosta ei saada, mutta haettaessa asetelmia sarjalle pieni kokeilu on paikallaan.

10 euroa pelirahaa