NHL pe 06.05. klo 02:30

Florida Panthers - Washington Capitals

Onnistuuko Washington yllättämään toistamiseen?

Ensi yönä on tarjolla Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välisen ottelusarjan toinen kohtaaminen. Lähtökohdiltaan varsin yksipuolinen sarja sai kertaheitolla lisää mielenkiintoa, kun Washington aloitti sarjan ryöstöretkellä. Suurin kysymys kuuluu, pystyykö vieraat vielä parantamaan, sillä parasta Floridaa ei vielä nähty. Ilman maalivahtipelin romahdusta vieraat tulee jatkossakin olemaan kova vastus.

Washington tarvitsi sarjalle lentävän lähdön ja sen Florida myös sille tarjosi. Ottelun alkuun oli ylivoimaa tarjolla ja myöhemmin ottelun kesken jättänyt Tom Wilson vei vieraat johtoon. Washingtonilla maalinteko kuitenkin takkusi kaksi ensimmäistä erää ja niinpä Florida pääsi tehokkaan viimeistelyn avulla tasoihin ja ohi. Kolmannessa erässä Floridan johtoasemassa pelaaminen jätti paljon parannettavaa eikä vieraat jättänyt enää paikkoja käyttämättä. Kolme osumaa viimeiseen erään toi vieraille ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan. Alta voit tsekata ottelun maalit ja huippuhetket.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Florida lähti sarjaan selvänä suosikkina ja tilanne ei vielä erityisemmin huolestuta, mutta sen lisäksi ettei joukkueen valtava tulivoima saanut vielä sen suuremmin huippupaikkoja aikaiseksi, täytyy puolustuspelaamiseen saada lisää huolellisuutta. Vaikka Washington vielä kaatuisi hyökkäysvoittoisella tulituksella, tulee pian seinä vastaan. Vieraat jää taitotason ja nopeuden osalta kakkoseksi, mutta toistaiseksi se onnistui pimentämään Alexander Barkovin johtaman ketjun mallikkaasti.

Florida pystyy ja todennäköisesti myös tulee parantamaan peliä sarjan edetessä, mutta Washington ei helpolla kaadu. Jos Florida saa ajettua Washingtonin omalle alueelle ja myllyn pyörimään, tulee vieraat olemaan vaikeuksissa, mutta siitä huolimatta Uhmapelaajat näkee taiston aavistuksen markkinaa tasaisempana. Ensimmäisessä ottelussa päästiin lunastamaan Washingtonin yllätyksellä ja sama kelpaa jälleen kokeiluun 3,20 kertoimella.

10 euroa pelirahaa