NHL la 16.04. klo 02:00

Florida Panthers - Winnipeg Jets

Kouluttaako Florida siipirikkoista Jetsiä?

Itäisen konferenssin kärkipaikalla majaileva Florida Panthers isännöi auttamatta liian kauas pudotuspeliviivasta jäänyttä Winnipeg Jetsiä. Joukkeiden kausissa on ollut samoja piirteitä, kuten valmentajan vaihdokset, mutta pääosin osin ne ovat olleet pitkälti toistensa peilikuvia. Jään tasolla Panthers on onnistunut lähes kaikessa, kun taas Jetsin kausi on ollut täysi pannukakku. Kaikesta huolimatta markkina tarjoaa kotijoukkue Panthersille maukkaita kertoimia.

Panthers lähtee kamppailuun peräti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kotonaan joukkue on napannut niin ikään kahdeksan perättäistä voittoa. Floridan suurin vahvuus tällä kaudella on ollut joukkueen tehokas hyökkäyspelaaminen ja kyky kääntää useammankin maalin tappioasemat voitoiksi. Edelliseen kahdeksaan otteluun Panthers on heiluttanut maaliverkkoa peräti 41 otteeseen. Kun huomioidaan Jetsin puutteet tällä kaudella niin hyökkäys- kuin puolustusalueella, ei kanadalaisryhmän pitäisi olla floridalaisille kuin pelkkä suupala.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Jetsin kausi on ollut kokonaisuudessaan todella ailahtelevainen, josta esimerkkinä myös joukkueen viimeaikaiset esitykset. Jets kaatoi edellisissä otteluissaan niin heikon Montrealin kuin myös ontuvan Ottawan, mutta vahvempia ryhmiä vastaan joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa. Jetsin puutteet puolustuspelillisesti tiedettiin jo enne kautta, mutta Connor Hellebuyckin heikkoa kautta voi pitää yllätyksenä. Lisäksi joukkueen hyökkäyspään johtavien pelaajien Mark Scheifelen ja Blacke Wheeler suoritus on ollut tällä kaudella pettymys. Lisäksi molemmat herrat ovat olleet sivussa loukkaantumisten takia

Panthers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkueen hyökkäyspelaaminen laittaa Jetsin ontuvan puolustuksen haasteen eteen, josta vierasjoukkue tuskin tulee selviytymään. Lisäksi Jetsin loukkaantumistilanne luo yhden lisä varjon joukkueen päälle. Uhmapelaajat uskoo Floridan lennokkaan hyökkäyspelin saavaan jatkoa ja pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen voitto tasoituksella -1.5 maalia.

Kertoimet ottelulleFlorida Panthers - Winnipeg Jets15.04.2022

10 euroa pelirahaa